Nektek hányadik héttől vált kényelmetlenné a hason alvás?
23 hetes vagyok. egész életemben hason aludtam, máshogy egyszerűen nem kényelmes. pár napja éjjel arra keltem, hogy nyomást éreztem, a pici nagyon rugdosott ezek szerint nem érezte magát jól. azóta nem nagyon tudom kialudni magam, mert háton abszolút nem alszok el, oldalt is csak egy-két órára. múlt éjjel próbáltam hason egy picit oldalt felhúztam a lábam és úgy már kényelmesebb volt. egyébként nincs nagy hasam, most kezd el látszani.
a babának nem ártok ugye ha továbbra is próbálkozom a hason alvással? nektek hányadik héttől nem volt jó hason?
A fiammal kb. a 20. hétig tudtam hason aludni, utána 10 hétig oldat-hason, utána már csak oldalt, végül a 35. héttől feküdhettem bárhogy, már aludni nem tudtam. :)
Most a tesóval vagyok 23 hetes és kb a 15. héttől kénytelen voltam az oldalt-hason technikára áttérni, mert fájt a hasam és bekeményedett, ha hason feküdtem (most jóval nagyobb a hasam mint az első terhesség alatt).
én is hasonalvós vagyok, kb 15 héttől van az oldalt-hason technika, megfűszerezve egy szoptatós párnával. Azt a támasztó lábam alá teszem, és így a hasamhoz is hozzáér, és a lábamat sem terhelem annyira, és tök jó, olyan, mintha hason aludnék. Én már alig várom, hogy újra elnyúlhassak a hasamon, mint egy béka, de addig még több mint a fele hátra van.
A babának nem ártasz vele, mert vízben van, de ő úgy is szól, hogy menj má arrébb! A másik meg, hogy seadtif pc-t használok, ami egy homeopátiás nyugtató, nincs mellék hatása, ezért nem árt a babának se, és így jó pár órát végig tudok aludni (min. 5), ami nem rossz, ahhoz képest, hogy eddig soha nem tudtam pl oldalt fekve vagy háton aludni. Nekem a háton alvással az a bajom, hogy ha utána helyzetet változtatok, iszonyúan fáj a cicim. :( szóval ez nem annyira jön be, de a szoptatóspárna szerintem megér neked is egy próbát.
18 h km
Kb 20.héttől nem tudok hason aludni.
Kénytelen leszel megszokni az oldalt alvást, mert előbb-utóbb nem fogsz tudni hason aludni, aztán meg már háton sem, mert nagy lesz a súly.
Sőt nem akarlak elkeseríteni, de a szoptatás idején sem annyira kényelmes ám a hasonfekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!