Kismamik, akiknek már nagy pocakjuk van, illetve, akik már túl vannak a szülésen! Hogy tudtok, milyen pózban tudtok jól aludni, illetve ilyen nagy hassal lehet egyáltalán?
Nekem kb 1 hónapja vannak alvásgondjaim a pocakom miatt, mert nem jó feküdni sehogy sem.Oldalt tán a legkényelmesebb, de ahogy lehúz a hasam, nehezebben veszem a levegőt.Érdemes esetleg kismamapárnát kipróbálni?
vagy, ha a sima párna nem jó, az se lesz?
Én mindig hason szerettem aludni, így mikor terhes lettem, voltam bajban, hogy mi legyen! :) Féltem, hogy álmomban ráfordulok és megnyomom (ami egyébként nem valószínű). Vettem szopipárnát.... hát, nekem a menyország lett! :D Olyan jókat aludtam. Annyiból jobb, mint a párna, hogy jobb tartása van. ráraktam a lábam, a pocakom is támaszotta, iszonyat jókat aludtam vele végig a terhesség alatt. Míg a kórházban voltam, oda is vittem, ott is nagy hasznát vettem, mert a kórházi ágy valamit borzalmas kényelmetlen volt. Utána a férjem "kobozta" el, mert neki is nagyon bejött. Most újra babát várok és már elég nagy a pocim, így ismét én használom, ha előbb érek az ágyba, mint a férjem. :) Bár, hozzáteszem, hogy a majdnem 4 éves fiam, mikor hajnalban átjön hozzánk aludni, ő is a szopipárnára fekszik! :D
Szóval nálunk nagyon bejött ez a párna az egész családnak!
Én is szopipárnát használok, most már a pocak megtámasztása miatt is és nekem nagyon megfájdult a derekam, mert a lábamat felhúzom így a lábam között van amire felfektetem és a karomat is rá tudom tenni, így nem nyomom a cicijeimet. Kényelmesebben alszok, ha alszok, viszont megfordulni vele kész művészet....
A nem alvás sajnos nem ettől van ekkora pocakkal :)
36 hetes kismama
Szia,
nekem meg sehogyan sem jó. Borzasztóan fáj a csípőm, muszáj oldalt feküdni, de úgy meg nyomom a csípőcsontom, ezért 15 percenként meg kell fordulnom. A párna hasam alatt jó lenne, ha nem lenne ez hozzá....Mi lesz velem a többi 14 hétben :-) ?
Szia!
én 4,5kg-os babával voltam terhes és mindig vékony voltam.gondolhatod mekkora pocakom volt.a magzatpóz volt a legkényelmesebb.:)
En a bal felemen tudok aludni es azt is csak ugy ha a parom hataba bujok es a jobb labam rateszem, ha ez nem jon ossze akkor egy parnat teszek a terdeim koze...csodakat tesz:)
39hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!