Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akiknek már nagy...

Kismamik, akiknek már nagy pocakjuk van, illetve, akik már túl vannak a szülésen! Hogy tudtok, milyen pózban tudtok jól aludni, illetve ilyen nagy hassal lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés

Nekem kb 1 hónapja vannak alvásgondjaim a pocakom miatt, mert nem jó feküdni sehogy sem.Oldalt tán a legkényelmesebb, de ahogy lehúz a hasam, nehezebben veszem a levegőt.Érdemes esetleg kismamapárnát kipróbálni?

vagy, ha a sima párna nem jó, az se lesz?

2012. jún. 4. 06:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is nehéz aludni miatta. 40+3hkm
2012. jún. 4. 06:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Tegyél kispárnát a hasad alá,az megtámasztja. Szültem kétszer, mindig így csináltam és jelenleg is babás vagyok. Kezd nehéz lenni nekem is, bár most még a takarót gyűröm be a lábaim közé és a hasamat is a takaró tarja meg. De hamarosan kelleni fog a párna. Az nagyon jó! 30hkm.
2012. jún. 4. 08:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig hason szerettem aludni, így mikor terhes lettem, voltam bajban, hogy mi legyen! :) Féltem, hogy álmomban ráfordulok és megnyomom (ami egyébként nem valószínű). Vettem szopipárnát.... hát, nekem a menyország lett! :D Olyan jókat aludtam. Annyiból jobb, mint a párna, hogy jobb tartása van. ráraktam a lábam, a pocakom is támaszotta, iszonyat jókat aludtam vele végig a terhesség alatt. Míg a kórházban voltam, oda is vittem, ott is nagy hasznát vettem, mert a kórházi ágy valamit borzalmas kényelmetlen volt. Utána a férjem "kobozta" el, mert neki is nagyon bejött. Most újra babát várok és már elég nagy a pocim, így ismét én használom, ha előbb érek az ágyba, mint a férjem. :) Bár, hozzáteszem, hogy a majdnem 4 éves fiam, mikor hajnalban átjön hozzánk aludni, ő is a szopipárnára fekszik! :D

Szóval nálunk nagyon bejött ez a párna az egész családnak!

2012. jún. 4. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is szopipárnát használok, most már a pocak megtámasztása miatt is és nekem nagyon megfájdult a derekam, mert a lábamat felhúzom így a lábam között van amire felfektetem és a karomat is rá tudom tenni, így nem nyomom a cicijeimet. Kényelmesebben alszok, ha alszok, viszont megfordulni vele kész művészet....

A nem alvás sajnos nem ettől van ekkora pocakkal :)

36 hetes kismama

2012. jún. 4. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is iszonyú kényelmetlen volt aludni, aztán a hasam és a lábam alá gyűrtem a takarómat. Olyan mint a szopi párna, csak ezt úgy alakítod ahogy neked kényelmes. Azóta nagyon jól alszom. :-)
2012. jún. 4. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem meg sehogyan sem jó. Borzasztóan fáj a csípőm, muszáj oldalt feküdni, de úgy meg nyomom a csípőcsontom, ezért 15 percenként meg kell fordulnom. A párna hasam alatt jó lenne, ha nem lenne ez hozzá....Mi lesz velem a többi 14 hétben :-) ?

2012. jún. 4. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 31 hetes vagyok, oldalt szoktam aludni úgy, hogy a paplant begyűröm a poci alá, egy nem túl duci kispárnát pedig a térdemnél a lábaim közé veszek. Egyelőre működik...
2012. jún. 4. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

én 4,5kg-os babával voltam terhes és mindig vékony voltam.gondolhatod mekkora pocakom volt.a magzatpóz volt a legkényelmesebb.:)

2012. jún. 4. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát bár én még csak 23hetes vagyok,de nagyon nagy a hasam ahhoz képest.Nekem még félig háton kényelmes,meg inkább a jobb oldalamon.Meg félig hason úgy,hogy a lábam alatt van a vastag téli takaró és az alsó lábam kinyújtva,a felső meg felhúzva.Így is kényelmes,de ez is csak a jobb oldalon.A pici benn nagyon reklamál ha bal oldalt fekszem.
2012. jún. 5. 06:24
 10/10 anonim válasza:

En a bal felemen tudok aludni es azt is csak ugy ha a parom hataba bujok es a jobb labam rateszem, ha ez nem jon ossze akkor egy parnat teszek a terdeim koze...csodakat tesz:)

39hkm :)

2012. jún. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!