Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pánikoltatok a terhesség...

Pánikoltatok a terhesség végén, nem a szülésen, hanem ami utána jön?

Figyelt kérdés
Második baba, tudom mivel jár, nagyon akarom is, a tesó is várja, apa is izgul, én meg éjszaka azon agyalok, hogy fogom kivitelezni ezt meg azt a konkrét szituációt, ami még itt sincs, lehet nem is úgy lesz ahogy képzelem, de AGYALOK...és nem alszom.
2011. márc. 1. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:

ÚGY MÉG NEM VOLT HOGY VALAHOGY NE LETT VOLNA.

Feleslegesen agyalsz szerintem Te is tudod.. majd megoldjátok.

2011. márc. 1. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem, mert nem tudtam mi várt rám, mivel még 1 baba van. Viszont a 2.nál én is agyalnék, tuti úgy tennék mint te. Viszont sok helyen azt látom, a második baba sokkal ügyesebb, mert mindent elles a tesótól. Gondolj erre !Vagy arra, hogy mennyien szeretnének akár egy babát is, és nektek már a második is nem soká meglesz:)
2011. márc. 1. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ősszel született a második fiam, sajnos hasfájós volt az első 3 hónapban így rengeteget ordított, a nagy bár várta a tesót,mégis amikor szoptattam mindent elkövetett, hogy zavarjon minket, féltékeny volt.Most a kicsi 5 hónapos, már könnyebb valamivel, igaz két marokkal szedem a MgB6-ot:-)
2011. márc. 1. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnél még én is éltem, mint hal a vízben, nem tudtam mi vár rám. Most van egy hihetetlenül sírós, nyűgös babám...na ha most megtudnám, hogy terhes vagyok, akkor pánikolnék, és nem aludnék én sem. :)

Az a baj, hogy az ember nem tudja elűzni a hülye gondolatokat, és ha agyalós vagy, akkor az alvás is sokkal nehezebb. Én is ilyen vagyok, de igaza van az elsőnek: valahogy csak lesz! Megoldod, mint ahogy a többgyerekes anyukák többsége is. Menni fog!

2011. márc. 1. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenektől nem pánikoltam. Attól viszont végig, hogy egészséges lesz-e.
2011. márc. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!