Barnás folyás jelezhet terhességet?
Igazából, a beágyazódásnál lehet barnás folyás. de ez a nők igen kevés százalékánál jelentkezik. ha a tesztek halványan, de + akkor valószínű sikerült a kisbaby. az első 2 tesztem nekem is nagyon halvány volt és kb a 6-7 héten lehettem mikor erősen látszodot!
drukkolok hogy minden ok legyen:)
igen,és ha a teszt + akkor biztos terhes vagy!hamarabb menj dokihoz mert a barnázás progeszteron hiányra utal,és azt gyógyszeresen kezelni kell pl duphastonnal.kérlek olvasd ezt végig:
Nekem is volt barnázás, igaz csak minimális, és csak 1 napig. Ha + a teszt, akkor sikerült a baba, a fogigátlót nem szabad terhességi gyanú alatt sem szedni. 5 hetesen már menj dokihoz, akkor már valószinüleg lát petezsákot is.
Gratulálok. :)
Üdv: L.
Elolvastam a cikket és eléggé megrémültem, de ma már nincs ilyen barna váladékom.Azt hiszem akkoris az lesz a legjobb ha felkeresek sűrgősen egy orvost!
Köszönöm a válaszaitokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!