Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt elött sűrű, fehér,...

Nem várt elött sűrű, fehér, nyálkás folyás mensit jelent vagy terhességet?

Figyelt kérdés
Most vagyok az ovuláció utáni 15dik napon...egy (remélhetőleg korai) negatív teszttel...2 napja késik...
2012. máj. 3. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez még bármi lehet!

Ha mindig óraműpontos, akkor reménykedhetsz.

Mondjuk nekem totál olyan folyásom volt,mint mensi előtt!

2012. máj. 3. 14:22
 2/4 A kérdező kommentje:
2 hónapja hagytam abba a gyógyszert. az előző hónapban rendesen 30 napra megjött...az első babára 1 évig vártunk ez alatt nem volt percre pontos de mindíg megjött,és elötte nem tapasztaltam folyást(de lehet csak nem vettem róla tudomást)...ha tegnap teszteltem negatívat akkor most ne csináljak újat ugye? ráérek még vele...?
2012. máj. 3. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a sűrű fehér folyás pont hogy a mensit jelzi. Mikor terhes lettem tök száraz voltam. Hát nem tudom, ha tegnap negatív volt a teszt, akkor lehet nem vagy terhes, de lehet, hogy kicsit később fogant, és még nem tudta kimutatni. Amíg nem jön meg, van remény.
2012. máj. 3. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
2013. jún. 15. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!