Szerintetek ez terhes has?
361/389 A kérdező kommentje:
Jézus Isten, ez a kérdés még mindig aktív ?:)) mi kell még, hogy elhidd, hogy nem vagy terhes? persze, hogy nem jött meg, mert már idegileg kicsináltad magad, és ha hiszed ha nem idegileg is lehet ezt befolyásolni.. nekem is volt, hogy nem jössz meg stressz miatt.. most már azért nem jön meg,mert annyira beleélted magad ebbe az egészbe
2012. jún. 24. 18:13
Igen, aktív! És mivel nem jött meg neki, következik a második felvonás :))))
2012. jún. 24. 18:28
1. Nőgyógyászati magánrendelés ultrahang nélkül nem létezik, tekintve, hogy lényegében lehetetlenné teszi a diagnosztikát.
2. A bétaHCG megállapítás 5 perc, SEHOL nem 2 hét.
3. A kérdés nem valós.
2012. jún. 24. 18:31
Szerintem nem (csak) hcg-t néznek neki, hanem mást is, amolyan kombinált cucc lehet, pl fehérvérsejt szám, sejtmutáció, mittomén. Lehet, hogy mást keres a doki, hiszen az hogy nem terhes, az nyilvánvaló, de valószínű, hogy mást néznek neki. Az meg, ha sok mindent néznek, valóban két hét.
2012. jún. 25. 08:48
A "sok minden" sem kerül 2 hétbe. Mégis mit kérhetett volna még a doki? Max egy teljes vérképet+hcg-t. De a teljes vérkép eredménye is megvan aznap délutánra, mikor levették a vért. Akkor lehet ennyi idő, ha ott nincs labor,csak leveszik a vért, és minden mintát elküldenek.
2012. jún. 25. 09:07
Szerintem ha mást is kért a doki, igenis telhet 2 hétbe. Nekem egy sima AFP leletre kellett várnom 2 hetet mert átküldték máshova. Szóval ez még okés hogy 2 hét, de na. Nem tök lényegtelen ha így áll a dolgokhoz a kérdező?
2012. jún. 25. 10:25
Már bocs, de az AFP az nem "sima" vizsgálat, azt szinte mindenhol átküldik a megfelelő helyre vizsgálni, úgy ahogy a komolyabb ellenanyag-szűrést is. Azért telik 2 hétbe az eredmény, mert átküldik, és így van átfutási ideje, és nem azért mert sokat vagy keveset néznek.
2012. jún. 25. 10:42
Egyébként meg kizártnak tartom, hogy mást is kért. A kérdezőnek nincs semmilyen nőgyógyászati problémája, csak a hasa...az meg nem az ő szakterülete, hogy kivizsgálja az okát. Meg ha már igazán alapos akart volna lenni, akkor inkább behívja a kórházba UH-ra, ha már neki nincs, és legalább megnézi, hogy nincs-e ciszta vagy valami. Szóval ebből is látszik, hogy az orvos nem igazán foglalkozik vele, szerintem magában jót röhögött, és csak a páciens megnyugtatására küldte vérvételre. Legalábbis az én meglátásom az, hogy az orvos igazán foglalkozna a kérdező bajával, akkor inkább uh-ozott volna, és nem vérvétellel hülyéskedik.
Már ha igaz ez a történet.
2012. jún. 25. 10:56
370/389 A kérdező kommentje:
Kedves 364-es válaszoló!
Szívesen megadom a doki telefonszámát és majd rájössz, hogy valóban nincs UH gép a rendelőjében. Egyébként pedig, ahol vették vért, ott csak leveszik, nem ott elemzik, elküldik máshová elemzésre.
Kapcsolódó kérdések: