Szerintetek ez terhes has?
351/389 A kérdező kommentje:
Gyertek el Nógrád megyébe, aztán majd megtapasztaljátok tiis, hogy itt hogy mennek a dolgok...nincs semmiféle kamu, ilyen szerencsétlen vagyok álalában mindennel. Aki nem hiszi el, nem tehetek róla,már bánom, hogy eddig is megosztottam a "tapasztalataimat"...
352/389 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs feltűnőségi viszketekségem, és nem gondoltam volna, hogy a kérdésem ilyen nagy"port"fog kavarni..méghogy időhúzás meg hasonló....ilyne peches az élet velem, ez van...én már megszoktam nem újdonság..
De már elhiszed, hogy nem vagy terhes? Vagy mit vársz a vérvételtől?
2012. jún. 22. 18:29
A vérvételre sajnos csak annyit tudok mondani, hogy tényleg vannak olyan helyek ahol rohadt sokat kell várni az eredményre. Pl Bácsban is mert sok SZK-ba nem helyben készítik el hanem szállítják és egyszerre viszik el az összes vért pl szerdán és akkor is a két hét mire meglesz. Gyakorlatilag tök fals eredményeket kaphat így az ember.
2012. jún. 22. 18:40
Szegény kérdező... De tényleg, nyugodj meg most már, biztos hogy nem vagy terhes!
2012. jún. 22. 18:51
nos én is csak annyit tudok mondani mint az előbb,hogy ha a hétvégén megint megjön akkor már 100% hogy nem vagy terhes! eddig is 99% volt na mindegy.szóval várd h megjöjjön aztán végre meg lehet nyugodni ennyi :)
2012. jún. 22. 18:59
357/389 A kérdező kommentje:
köszönöma válaszokat..nyugodtabb vagyok már sokkal...a doki megnyugtaott azért:)
Azért majd írd meg, hogy mi lett az eredménye a vérvételnek, addig is nyugodj meg :)!
34hkm
2012. jún. 22. 22:33
Ne haragudjatok de ezt nem hiszem el, hogy 2 hét. A bhcg vérvétel lényge az, hogy megnézzék van e hcg a vérben, hogy igazolják vagy kizárják vele a terhesség meglétét, valamint a méhen kívüli kizárásában is nagy szerepe van. Ilyen bizonytalan eseteknél, illetve ha ténylegesen terhesség (esetleg méhenkivüli) gyanúja merül fel, akkor 2 naponta újra vesznek vért hogy megnézzék a hcg szint növekedését vagy csökkenését. Ha ez 2 hétig húzódna, akkor ott értelme nem lenne egy ilyen vizsgálatnak.
Az meg már milyen, hogy nincs UH gép... Jó vidéken nem tudom, de szerintem pont az a lényeg,hogy elmész a magánhoz, megvizsgál megnéz uh-val, és nem kell sorban állni a többi sztkssal a kórházban órákat egy uhra. Vagy nem? mondjuk én sztkba járok, de valahogy igy gondolom.
2012. jún. 23. 08:24
2012. jún. 24. 12:06
Kapcsolódó kérdések: