Szerintetek hány évesek azok a lányok akik a következőt kérdezik?
Figyelt kérdés
Szerintetek terhes vagyok, mert a pasimat le...cu...miztam és utána a hajamhoz ért a nemi szerve.....meg hasonlók......ezek mennyi idősek, mert annyira elegem van az ilyen kérdésekből.2012. jún. 16. 19:17
1/14 anonim válasza:
Ezt hol olvastad? :D Lehet 11-18-ig bármelyik korosztály. Hidd el, 18 évesek is vannak ilyen hülyék. Egyébként meg szerintem kamukérdés, direkt azért írják, hogy kiborítsanak minket! :D
2/14 A kérdező kommentje:
2012. jún. 16. 19:25
3/14 A kérdező kommentje:
hajszálnyit
2012. jún. 16. 19:25
4/14 anonim válasza:
"a spermiumok ugrani is képesek" :D :D
jahaaaj, köszi, hogy belinkelted ezt a kérdést, jót nevettem.
Amúgy szerintem az ilyen kérdéseknek 70%-a kamu. Legalábbis én szeretném azt hinni, hogy nem ennyire agyzsibbadtak a mai tinik.
5/14 anonim válasza:
13-14 körül szerintem, de az is lehet hogy valaki csak szórakozásból írta ki:)
6/14 anonim válasza:
En nem tudom eldonteni. Ugy erzem ezeknel a kerdeseknel, hogy ilyen kerdeseket komoly szandekkal nem tennenek fel. 12 nek saccolnam, bar ilyen koru nem el nemi eletet... Legalabbis remelem!
7/14 mizuzizu92 válasza:
oda írta h 18 éves , de tuti h nem annyi .
Igen érdekesek ezek a kérdések , nem is tudom hogy tudják feltenni ezeket.
8/14 mizuzizu92 válasza:
9/14 anonim válasza:
:D hat ezen marhajot rohogtem;D
10/14 anonim válasza:
emlékeztek a Bravo Girl újságra? Abban voltak mindig vicces kérdések, bár nem ennyire mint ezek, csak ez ugrott be hirtelen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!