Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hány évesek azok...

Szerintetek hány évesek azok a lányok akik a következőt kérdezik?

Figyelt kérdés
Szerintetek terhes vagyok, mert a pasimat le...cu...miztam és utána a hajamhoz ért a nemi szerve.....meg hasonlók......ezek mennyi idősek, mert annyira elegem van az ilyen kérdésekből.

2012. jún. 16. 19:17
1 2
 11/14 mizuzizu92 ***** válasza:
igeen nagyon érdekes emberek mint ha nem is itt lennének a földön ugy elvannak tájolódva.
2012. jún. 16. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyik-másik kamu, de sajnos és még azt is elhinném, hogy 20on éves fiatalokról van szó... a mai lányok is rettenetesen információhiányosak ezen a téren, a fiúk csak rosszabbak. Lehet van köztetek vki, aki anno olvasta a kérdésemet, amiben leírtam, hogy a 24 és 28 éves gyerektelen MŰVELT!ű(nek tartott) barátnőim miket kérdeztek a terhességemről... pl. azt hitték, hogy a köldökzsinór az én köldökömből nő ki, meg, hogy a magzatmáz az a férfi spermája... higgyétek el, sok ilyen tudatlan lány/fiú van, és nem feltétlenül 10en évesek
2012. jún. 17. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Vannak érdekes kérdések, de nem csak a tiniktől hanem a terhes, valószínűleg nem 20éves nőktől is.... Nem feltétlenül a fiatalabb korosztályt kell szidni mert én 20éves vagyok és mégis tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal...
2012. jún. 18. 19:22
 14/14 mizuzizu92 ***** válasza:
Hát igen én is annyi vagyok és tisztában vagyok vele, pl ott van anyósom 7 gyereken túl van és csomó mindent megakar magyarázni ,ami nem is úgy van szóval ö is csak csináltatta a gyerekeket és nem tud semmit .
2012. jún. 19. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!