Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez terhes has?

Szerintetek ez terhes has?

Figyelt kérdés
Avagy csak meghíztam kicsit? Tesztjeim negatívak.

2012. jún. 17. 21:22
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/389 anonim ***** válasza:
100%
249 vagyok...igen tudom de én azért írtam h hagyjátok mert beteg elme nem fogja úgyse amit írunk.nem tehet róla sajnos,ez egy betegség.pszichológus is hozzá szólt vmelyik oldalon és ő is mondta h totál zokni szegény...ezért nem érdemes már vele itt foglalkozni.
2012. jún. 19. 12:00
 252/389 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a 248-as válaszoló véleményét. Én is valami ilyesmi válaszon gondolkodtam. Egyet értek abban, hogy valószínűtlen a terhesség. Láttam a kérdést a kiírást követően nem sokkal, és tény, hogy én is megmosolyogtam, de nem válaszoltam, feleslegesnek tartottam, mert tudtam, hogy úgy sem éri be az itt kapott válaszokkal, és elmegy majd orvoshoz.

Viszont amit ti műveltek vele, én a helyetekben arra sem lennék büszke. Ez a viselkedés éppúgy negatívan hat a felnőtt emberektől, mint a kérdező képzelgése. Mégis mi olyan mulatságos ebben, hogy napok óta ezen kattogtok? Nincs jobb dolgotok, mint folyton ezt a kérdést lesni, és szinte percenként (az elején még kb. ez volt) írogatni ide? Folyamatosan osztjátok, ugratjátok, maceráljátok, pedig ő nem is szállt "harcba" veletek, nem vágott vissza senkinek, mégis tovább folytatjátok. Ez most miért jó nektek? Nagyjából végig olvastam az egészet, és bizony néha úgy éreztem már, hogy óvodai szintre süllyedt az egész.

Ez a lány annyira fél a terhesség lehetőségétől, hogy bevett esemény utánit is, és most a hasa furcsa állapotától megijedt. Ennyi. Tény, hogy már a menzesz meglététől és a negatív tesztektől megnyugodhatott volna, na de akkor is, hogy lehet ezen napokig mulatni?

2012. jún. 19. 12:08
 253/389 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg akkor is felesleges itt kérdezni,amikor a normális válaszok nem érdeklik mert úgyis magának hisz.ezért vagyunk felháborodva,de már én is feladom.miért nem fordulsz a szüleidhez kedves kérdező? szerintem ez is egy jó tanács.
2012. jún. 19. 12:14
 254/389 anonim ***** válasza:
Ezzel az erővel az itt kérdezők 80%-ra rá lehetne szállni, és kiszekírozni innen, mert nap mint nap rengeteg a visszatérő és bugyuta kérdés, még ha mindig más is teszi fel őket. Elhiszem, hogy unod ezt a témát, de akkor meg ne olvasd el és kész. Mert attól, hogy idejött kiszekírozni innen valakit, éppúgy alacsony szintre süllyedsz.
2012. jún. 19. 12:15
 255/389 anonim ***** válasza:
100%
"Ez egy ilyen oldal. Annyi kérdést tesz fel, amennyit akar." - igen,ez egy ilyen oldal! annyi választ írok és olyat amennyit és amilyent akarok :)
2012. jún. 19. 12:21
 256/389 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező! mi van veled? hiszel már nekünk végre,hogy nem lehetsz terhes? vagy még benned van a para?
2012. jún. 19. 12:25
 257/389 anonim ***** válasza:

"- igen,ez egy ilyen oldal! annyi választ írok és olyat amennyit és amilyent akarok :)"

Abszolút igazad van, ebben nem is vitatkozok.

De a rosszindulatú hozzászólásaiddal csak magadat minősíted (ahogy sokan mások).

2012. jún. 19. 12:32
 258/389 anonim ***** válasza:
akkor lesüllyedtem ennyi és szerinted érdekel? akkor is folytatom és visszatérek a kérdéshez mert érdekel mi lesz ebből.igen,nincs jobb dolgom,unatkozom.ezen kívül valami? sőt próbáltam segíteni is korábban,abszolút normális választ és tanácsot is írtam neki de nem volt elég!
2012. jún. 19. 12:43
 259/389 anonim ***** válasza:
38%
kedves kérdező! szüleiddel milyen a viszonyod? komolyan kérdem! édesanyád nem tud megnyugtatni?
2012. jún. 19. 12:51
 260/389 anonim ***** válasza:
100%
?
2012. jún. 19. 15:25
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!