Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez terhes has?

Szerintetek ez terhes has?

Figyelt kérdés
Avagy csak meghíztam kicsit? Tesztjeim negatívak.

2012. jún. 17. 21:22
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/389 anonim ***** válasza:
79%

Jaj, nehogy már belé beszéljétek, hogy terhes! Ha az is lenne, akkor sem érezhetné még első babánál, hogy mozog. Ugyan már! Azt minimum a 18. héttől érezhetnéd! Nehogy elhidd, hogy terhes vagy!

33hkm

2012. jún. 19. 00:24
 232/389 anonim ***** válasza:
100%
én 16 hetesen éreztem...39hkm
2012. jún. 19. 00:24
 233/389 anonim ***** válasza:
Én 13 hetesen éreztem az elsőt, 11 hetesen a másodikat :)
2012. jún. 19. 06:04
 234/389 anonim ***** válasza:
100%

216 vagyok bocsi elaludtam :)

én nem szivatlak csak próbálom veled megértetni a dolgokat.

a hasadnak kicsit keménynek kéne lennie ha megnyomkodod. mozgásról még szó sincs.

de inkább írd be google-ba hogy 12 hetes terhesség van egy csomó oldal ami ezzel foglalkozik, terhesség hétről-hétre..

olvasgasd.egy csomó minden van hogy minek kéne lennie stb.

ha terhes lennél legalább egy két dolog biztos meglenne nálad is.

ilyenek hogy mellfeszülés, reggel rosszullét esetleg hányás, vagy gyomorégés esténként, vagy jobban érzed a szagokat, illatokat..stb.. de inkább olvas utána hátha megnyugszo.egyébként mikor mész megint orvoshoz??

2012. jún. 19. 08:08
 235/389 A kérdező kommentje:
Gyomorégés az volt valamelyik este....Csütörtökön megyek.
2012. jún. 19. 08:20
 236/389 Anita8401 ***** válasza:
100%

Azt a rohadt ezt nem tudom elhinni :DD

Tènyleg vannak ilyenek? "Kedves" kérdező biztosan nem vagy terhes mert lehetetlen!!!!!!

Én most várom a harmadik babámat és mind a három terhessègemnél pozitìv lett a tesztem bármilyen hihetetlen de ha egy nő terhes akkor bizony a teszt is pozi.

15hkm

2012. jún. 19. 08:54
 237/389 anonim ***** válasza:
100%

jó a gyomorégés attól is lehet h olyan kaját ettél.

nemtudom már mit mondjak.

csütörtökön a doki megvizsgál és azt mondja h nem terhes.

majd akkor megnyugszol.

vagy menj vegyél még egy tesztet. ha negatív lesz az is akkor megnyugszol egy kicsit?

a teszteket adhatnak hamis pozitív értéket, de ha negatív akkor negatív.

menj vegyél még egy tesztet és csináld meg.

egyébként még mindig annyira ideges vagy?

2012. jún. 19. 09:18
 238/389 anonim ***** válasza:
100%

egyébként az elején én is körberöhögtelek, de most már sajnállak.

ez tényleg valami betegség" ha nem kérsz segítséget egész életetdben rettegsz majd a terhességtől, tönkre fognak menni az idegeid.

216

2012. jún. 19. 09:22
 239/389 anonim ***** válasza:
72%
Nekem már van egy fiam, és védekezek is tablettával de én is rettegek a terhességtől, (mert annyi balesetről hallani) viszont ha megjön akkor tudom hogy nincs mitől félnem. Ha mégis eljutnék addig, hogy tesztet csináljak, és az negatív akkor is megnyugszom. A kérdezővel extra komoly baj van fejben sajnos, és remélem hogy sikerül meggyógyulnia!
2012. jún. 19. 09:42
 240/389 anonim ***** válasza:
100%

istenem, nem tudom erdemes e meg arrol gyozkodni ezt a szerencsetlent arrol hogy nem terhes, mert ugy latszik o az akar lenni. ez meg az elejen elment aggodalomnak, ugy az elso 50 hsz-ig. most viszont mar annyira bebeszelte maganak (megha esetleg az elejen volt is szemernyi ketelye, es jozan esze) hogy kezd atcsapni a dolog megszallottsagba. eleg erosen klinikai eset mar ez, es jobb ha tenyleg felkeresel egy pszichologust, mert valoszinuleg annyira ragorcsoltel mar erre, hogy bebeszeled a tuneteket, es az emberi szervezet ilyenkor kepes produkalni is azt. a hasad valoszineg azert no mert meg vagy gyozodve hogy terhes vagy holott nem akarsz az lenni, de a vilagos tenyeknek egyszeruen nem hiszel. biztos vagyok benne hogy ez odaig fog fajulni, hog majd a dokinak sem hiszel csutortokon, mert o is szepen el fogja magyarazni hogy miert nem lehetsz terhes, ugyan meg fog vizsgalni, mert fizetsz neki, de akkor meg majd megint kitalalsz valamit, hogy de miert megis biztos hogy terhes vagy, es ebbe szep lassan beleorulsz. hidd el,lattam mar ilyet, mar az sem vall ep elmere amit most csinalsz, de ez lehet meg sokkal roszabb ha nem kersz segitseget.

probald meg elkepzelni hogy a 72 oras tabi olyan mint egy abortusztabletta a terhesseg legkorabbi szakaszara. nem hagyja hogy beagyazodjon a petesejt. erted????? kizart hogy terhes legyel, ez nem terhes has, meg a formaja sem olyan, probald mar meg elhinni. ja es csak szolok, hogy nekem akkor szokott kicsit felpuffadni a hasam, ha egesz nap nem, vagy alig eszem, ugyhogy emiatt felesleges eheztetni magad, mert csak annal jobban felpuffad, ezert latod olyannak,amilyen.

probalj magadba erolteni egy kis jozan eszt, mert ilyen gibdolkodassal nagyon sok gondod lesz meg az eletben.

2012. jún. 19. 09:42
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!