Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen problémám lehet abból,...

Milyen problémám lehet abból, ha sokat idegeskedem?

Figyelt kérdés
A 26héten vagyok,és volt egy nagyon durva vitánk a családdal,mindenki ellenem volt és én nagyon kiborultam.órákig ikegtem.Próbáltam magam lenyugtatni,de nem ment.Most meg félek,hogy valami baja lesz a babámnak.Ártottam neki?
2012. jún. 16. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ártottál :) A baba nincs cukorból. Persze tartósan ne stresszeld magad, de ha néha kiakadsz, márcsak a hormonok miatt is, azzal semmi baj nincs. Én a másodikat akor vártam, amikor az első épp a dackorszak kellős közepén tartott...na, hát rólam sem lehetett volna megmintázni a nyugalom szobrát :D A picúr egészséges, már egy éves, a nagy pedig hála a jó Istennek végre kinőtte a dackorszakot.
2012. jún. 16. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Gratulálok a két gyerkőchöz:)Nekem ő az első,és nagyon aggódós vagyok.Főleg az idegesség miatt,mert abból sajnos nagyon kijutott nekem.Anyósom szokott ijezgetni,azzal,hogy beteg lesz a baba ha idegeskedem.Pedig ő a probléma oka,folyton kihoz a sodromból.
2012. jún. 16. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért árt az idegeskedés, mert felmegy a vérnyomásod, aztán hirtelen le, esetleg nem tudsz enni, mert összeszorul a gyomrod, túl sok savat termel a gyomrod, vagy nehezebben emészted meg a kaját, amit magadba eröltetsz. Szóval élettanilag nincs túl jó hatása, de azért nem kell túlzásba vinni az aggódást. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az anyósod egy tapló! Ő az oka annak, hogy idegbeteg vagy, utána meg még ijesztget is. Én a helyedben hozzá se szólnék egy jó darabig, és a páromat kérném meg, hogy közölje az anyjával, hogy nyugalomra van szükséged, és ezt úgy kapod meg a legkönnyebben, ha békén hagy. Nekem anyám ilyen, hogy folyton beleszól abba, mit csinálok, legutóbb a babaholmin vesztünk össze, mert engem eltiltott a vásárlástól de ő meg vett egy csomó mindent, és nagyon dühös voltam rá. Most nem beszéltem vele 2 napja, majd szerintem másik 2 nap után esetleg beszélek vele, ha tudok úgy gondolni az esetre, hogy nem szorul össze a gyomrom.

Próbáld meg a párod az oldaladra állítani, és segítsen neked megnyugodni. Teremtse meg neked a nyugodt körülményeket, és te se keresd a bajt. A legegyszerűbb, ha levegőnek nézed az anyósodat, persze ha beszél hozzád, azért válaszoljál, de ne vegyél tudomást azokról az ostobaságokról, amit hozzádvág. Peregjen le rólad!

SOk sikert és kitartást!

2012. jún. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!