Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket idegesítene, ha a...

Titeket idegesítene, ha a szüleitek, vagy párotok szülei "eltiltanának" babaholmi vásárlástól, csupán babonából, aztán meg előrukkolnának azzal, amit ők vettek?

Figyelt kérdés
Én nagyon dühös vagyok anyukámra, mert ő mondta, hogy "babonából te ne vegyél semmit", erre ma megmutatta a kis zoknit meg rugdalózót, amit ő vett. Majdnem agyoncsaptam! Ráadásul nem is tudjuk, hogy lány-e vagy fiú, és nem is tetszenek, amiket vett! :(

2012. jún. 15. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de felnőtt nő vagy, ha te nem hiszel ezekben az ostobaságokban, akkor vásárolj a babádnak, és ennyi.
2012. jún. 16. 11:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves Médea!Megkérdezhetem,hogy hol élsz?Olvasva kérdéseidet/válaszaidat az tudom,hogy a férjed kínai.Kislányod vagy kisfiad lesz?A baba születése után hol fogtok élni?Hány hetes vagy?
2012. jún. 16. 11:36
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat! Azt nem mondta, hogy mikor "vehetek", de gondolom csak az utolsó harmadra gondolt... Mindegy, azért beszereztem ma jó kis babapólókat, meg tündéri kis cipőt. Hahá! És ezt csak ti tudjátok ám! :D

Kínai a férjem és Kínában is élünk, és itt nem sok tuti-menő hiper-szuper babakocsi kapható, hanem ilyen középszintű, de kb olyan árakon, amiből Mo.n lehet venni kettőt is a fent említett csili-vili változatból, szóval annak örülök, hogy azt megvette. De itt is vannak tök jó rucik, és unisex a legtöbb, kivéve a nagyon fiús vagy a nagyon lányos holmikat, de ez szerintem mindenhol így van. Még nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, majd jövőhéten elvileg kiderül a 18. heti genetikai uh-n. Majd jól becsokizok meg bekólázok előtte, hogy tuti elemében legyen a kis poronty. :D

Szép babavárást mindenkinek!

2012. jún. 16. 18:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Ja, és először Kínában maradunk, aztán a pici iskolás korában visszamegyünk Mo.ra mert ott kevésbé terhelik a gyerekeket, mint itt, és több és színvonalasabb tudást kapnak, mint itt.

17 hetes vagyok, vagyis 17+3

2012. jún. 16. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy vettél cuccokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szépen tedd el őket! Milyen jó is lesz majd elővenni!!!!!! Annyira szép emlék lesz majd neked, hogy ezt itt vettem, ezt ott, nem az lesz, hogy az utolsó pillanatban rohanva, kapkodva, nagy pocival kellett beszereznem a cuccokat. :)

Majd írd meg, ha megtudod, milyen nemű a pocilakó.

Én pont 2 héttel vagyok utánad, 15+3, mi ma megyünk 4D babamozira, remélem megmutatja magát.

Nekem azt tanácsolták ott, hogy megmutassa magát, hogy végig mozogjon, hogy 2 órával előtte ne egyek, másfél órával előtte igyak kávét/vagy fekete teát (amelyiket nem szoktál egyébként) és fél órával előtte egyek minél nagyobb kakaótartalmú csokit, így biztosan a legjobb "formáját" mutatja majd. :)

Kicsit felpörög a kicsi, annyira nem tetszik a dolog, de talán egyszer megengedhető...

Ha gondolod, Te is próbáld majd meg.

2012. jún. 17. 09:20
 16/17 anonim ***** válasza:
És nem lesz így rossz,hogy a nagyszülők ritkán fogják látni az unokát?Vagy sokat fogtok menni hosszabb időre?Családod is tud menni hozzátok?Mikor tervezitek először hazavinni?Vagy amikor megszületik nem ti mentek,hanem a családod jön?Ne haragudj,hogy kérdezgetlek,csak kíváncsi vagyok:)
2012. jún. 17. 10:18
 17/17 A kérdező kommentje:

15: Így fogok tenni!

16: A szüleim már hozzászoktak, hogy csak fél évente egyszer találkozunk, kb hat éve így vagyunk, az elején a tanulmányaim miatt, most meg, mert itt élek már két éve. Az unokát meg bármikor láthatják skype-on keresztül. :D Egyébként úgy tervezzük, hogy a nyarakat inkább Mo.n töltjük, mert sokkal elviselhetőbb, mint az itteni hőség (nem fehér embernek való!!!!), szóval akkor majd kiélhetik magukat. A szüleim idősek, anyu 65, apu 81, szóval ők nem nagyon fognak 15 órákat utazgatni, ki kell várniuk a nyarat. :D Mo.n fogok szülni, és a pici három hónapos korában hozzuk vissza Kínába, addigra elvileg megkapja az összes kötelező oltását. Anyósom húsz napra besegít majd (most teszi majd ki a lábát életében először Kínából), ennek fejében tanítgatom anglul és nagyon kis szorgalmas diák. :D Szóval ő előbb fogja látni élőben a picit, mint apósom, de ő nem hajlandó abbahagyni a melót még 1 hétre sem, mert munkaholista. :) Kérdezz nyugodtan, akár priviben is! :D

2012. jún. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!