Ukrajnából babaholmi?
sziasztok!
tudom nem éppen pont ide tartozik a kérdés, de talán az itt lévő kismamik jártak mostanában a szomszéd országban. a babák részben senki nem válaszolt még nekem.
legutoljára két éve jártunk kint, Beregszászban. nincs útlevelünk, de tervezzük a férjemmel hogy legalább egyikőnknek kiváltjuk ha megéri.
Valaki vásárolt kint babakocsit, kiságyat, autósülést, pelenkát? megéri kimenni? és hová, merre? Esetleg babakocsi márkák?
Bár a picur szeptemberben várható, ám jövő hónaptól már figyelnénk az árakat.
tudom hogy vannak használt holmik, de ha kint azért az árért újat kapnánk akkor inkább az lenne.
köszönöm a válaszokat
nekem ez is segítség volt :-) mi már régen voltunk kint. a pelusra is kíváncsi vltam.
köszi :-)
Szia!
Nekem sógornőmék élnek kinn. Kb 45000-ből már lehet kapni olyan babakocsit, ami itt 70000 körül van. Ennek ellenére mi itt vettük meg, mert ha valami elromlik, akkor könnyebb intézni az alkatrészt, meg a garanciát.
Ruha téren csak annyit tudok mondani, hogy mióta babát várok, nem voltam kinn, sógornőm küldött ruhákat. Van olyan is ami itt, de amit ő küldött, az nem az én ízlésvilágom, de szerintem csak ő ízlése nem egyezik az enyémmel. A ruhák fele olyan áron vannak, mint itt.
De én inkább lehet van akinek fura, de ha közel laksz Nyíregyházához, akkor ott a Szuper használt ruha kereskedésben olyat veszel fillérekért, ami megszólal. Tegnap volt bálabontás 7760 Ft-ért vettünk 4 farmert, 1 kertészgatyót, 4 zoknit, 3 kiscipőt, 5 pólót, 3 body-t 4 sapit, előkét...stb. Ezeket csak Bencinek, plusz még saját részre is vásároltunk ezért az árért. Úgyis kimosom, kivasalom mindet. De nem mindegy, hogy mire mennyit költünk mostanában.
Kedves utolsó!
köszönöm a válaszokat. mikor mi kintjártunk utoljára akkor már kezdtek kint is elszállni az árak ruha téren és majdnem annyiba kerültek kint mint itt.
egyébként igen, Nyiregyi vagyok :-) hol is van az a Szuper? mert amiről én tudok az nem használtruhás. amit Szuprenek hívnak az az almatárolóval szemben van egy nagy épület és ott csak új ruhák vannak.
te mire gondoltál?
Ez is az almatárolónál van a régi Szuper helyén és azt hiszem Szuper használt ruha a neve. a Gabonával szemben (azt hiszem az van ott). Az emeleten vannak a jó dolgok, oda menj. Nem darabáras, hanem kilóra megy.
Sokak szerint nagyon jó még a Kelet melletti Háda Kft. is, az is vállfás turkáló, a Szuper emeletén is olyan van. De ott még nem jártam. Ott meg ma volt bálabontás. Oda szombaton fogok menni.
Köszi az infót. a Hádában már voltam én is, találtam kismamanacit is, de sajna kicsi volt rám. :-(
de erről a Szuper-ről már mástól is hallottam hogy jó.elnézek majd oda is, meg mondják még az állomás melletti használtruhást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!