Kwan kérdése:
Bécs - olcsóbb babaholmi?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm Bécsbe utazik nemsokára. Arra gondoltam, megkérem, vegyen nekünk pl pelust, ha olcsóbb, mint itthon. Van valakinek ilyen tapasztalata? Lehet valahol olcsóbban vásárolni Bécsben? A kinti dm, vagy nagyobb bevásárlóközpontok pl jobb arakon dolgoznak nálunk?2012. máj. 16. 10:25
1/2 anonim válasza:
szia! én laktam Bécsben most is ausztriában élek. a pelus a dm-ben 12.45 (pampers) a C&A ban egy body 3.50..nyilván euroban..nem tudom az otthoni árakat de ki lehet fogni jó kis akciókat de én Bécsből pl Sopronba jártam vásárolni..nekem olcsobbnak tünt bár nem vettem elő szgépet osztani szorozni de sztem itt drágább sokminden
2/2 anonim válasza:
mi szoktunk kijárni, a babaruha néha olcsóbb a h&m-ben, ha van akció. Pelust nem vettem még, mert Libero-t használunk. Olyan játékot szomtunk venni, amit itthon nem láttunk és Hipp bébiételt, múltkor egy tejmentes pépet szúrtam ki. Penaten popsitörlőt szomtunk hozni, bár nem olcsóbb, mint itthon, de imádom.
Csak ezért szerintem nem éri meg kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!