37 hetes vagyok, megfordult a baba, most fejjel felfele van, eddig lent volt, minden ok volt. Mi lesz ezutan? Vajon visszafordul-e meg? vagy csaszarolni fognak?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 27. 20:36
1/3 anonim válasza:
Szia.
Ha nem fordul vissza maga´tól,lehet,hogy a szüle´sznö segíteni fog megfordítani,de lehet,hogy császár lessz.Próbálj négykézláb a kézfejedre fektetni a fejed,e´s maradj többször párpercig,ilyen pózban,ez fordula´sra készteti a babát.
2/3 anonim válasza:
Beszélj a következő NTS/CTG (kinél mi) alkalmakor a szülésznőkkel.Nálunk a kh-ban csinálják,és csak fel kell ugrani a szülészetre.Elég sok praktikát tudnak,hogy hogyan lehet rávenni egy babát,hogy forduljon vissza.
Császár csak akkor,ha nem fordul meg,de addig még van időd,és hallottam már olyanról,akinek a szülés előtti napon fordult buksival lefelé.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma voltam ultrahangon, minden rendben van, lennt van a baba feje.
2008. ápr. 29. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!