Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy a baba megfordul...

Létezik, hogy a baba megfordul fejvégűnek de aztán visszafordul farfekvésesnek? Vagy ha egyszer megfordult, akkor már úgy is marad.35 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
sajna visszafordulhat,vagy keresztbe.. de ha visszafordul,próbált befordítani: állj négykézláb,picit nyisd szét a lábaid,a fejedet meg hajtsd a karjaidra,és kicsit himbáld a csípőd.. ez egy ősi természetes mód, általában segít
2009. máj. 13. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Nem fordul meg,ha már fejvégünek befordult,akkor fejvégü lesz egész a szülésig
2009. máj. 13. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
kedves második: csak akkor nem fordul már meg ha a feje beékelődött,ha csak fejen van az nem garancia sajna
2009. máj. 13. 23:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Mi van akkor, ha most éppen fejvégű és a 4kézlábas módszerrel arra ösztönzöm, hogy forgolódjon?

Vagy nem fog azért ennyire forgolódni? Elég mozgékony, izgága baba.

2009. máj. 13. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 36 hetes sztk-s uh-n faros volt,másnap mentem a dokimhoz megnézte ő is akkor meg kp végű volt.

Aztán végül is a szülőágyon elfordult haránt,így császáros lett mert rosszul lett.De nálunk a faros baba nem jelent feltétlen császárt.Nekem a középső is 37 hetesen fordult meg.

2009. máj. 13. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!