Szerintetek uh kép alapján fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
A 16. héten voltam uh-n és ezt a képet kaptam a nemét illetően:
(A lényeg a jobb oldali világos foltocska)
A doki erre azt mondta, hogy 70%, hogy fiú, mert a lányoknak nem szokott ekkora lenni, de biztosra így se mondja. Néztem itt a neten pár uh képet, láttam ilyesmit fiúnál is és lánynál is.
Nem azt kérem, hogy mondjátok, vagy tippeljétek meg, hanem azt, hogyha van hasonló képetek akkor osszátok meg velem, vagy nektek hasonló kép alapján végül milyen nemű lett a baba?
2012. jún. 12. 12:02
12/23 A kérdező kommentje:
Nagyon kíváncsi vagyok, de jövő hét szerdán úgyis kiderül, ha ő is akarja. :)
2012. jún. 12. 16:20
13/23 anonim válasza:
Szia! Írjál majd, ha tudjátok! Addig is megy a drukk, hátha mégis kislány :)
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Mindenképp megírom. :)
2012. jún. 12. 21:15
16/23 Atroposz válasza:
Én soha nem tudtam mit kell nézni most néztem hátha-hátha ,de nem ,gratulálok a fiadhoz.
17/23 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok,hogy mit mond a doki!
18/23 A kérdező kommentje:
Na, ma azt mondták (19+5), hogy inkább kislány, mint fiú, de még mindig nem tudja megmondani.... :D
2012. jún. 20. 16:04
19/23 A kérdező kommentje:
Ma megerősítették, hogy ő bizony kislány! :-)
2012. jún. 26. 10:59
20/23 anonim válasza:
akkor tévedtünk :) én akkor is kiskrapeknak néztem :D na nem baj, azért is gratula :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!