Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy jöjjek rá a ciklus.hu...

Hogy jöjjek rá a ciklus.hu alapján, hogy fiu v lány, ha arra a hónapra már nem is mutat peteérést?

Figyelt kérdés
szept.4én jött meg utoljára, és így aug.-ban mutat utoljára fiú-lány nézetet. Én meg meg vagyok róla szinte győződve, hogy szept8-13 körül eshettem teherbe, igaz nem tévedek.. kicsit összezavarodtam.. itt a biológiával és a peteéréssel kapcsolatban. Ha vki el magyarázná.. Hiszen ha augban megfogant akkor az uhnak idősebb terhességet kellene mutatnia.. nem? bocsi ha zagyvás vok.
2010. jan. 19. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem írtad, hány hetes vagy, sejtelmünk sem lehetm hogy idősebbnek kellene-e lennie, vagy sem. :-)
2010. jan. 19. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:
19hetes 5 napos
2010. jan. 20. 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem lányt mutatott és fiú lesz. 24 hetes
2010. jan. 20. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha szeptember 8-13 között eshettél teherbe, akkor a 19 hetes becslés jó. Nem is értem, miért gondolod magadról, hogy idősebb terhes lennél.

A fiú-lány nézetet azért mutatja utoljára augusztusban, mert akkor még nem voltál terhes. Mióta terhes vagy, azóta minden napnak kék alapszíne vagy egységesen.

Amúgy meg a ciklus.hu nem dönti el, hogy milyen nemű gyermeked lesz, csak egy picit valószínűsít. Erre ne építs. :-) (Mondjuk nekem bejött: ovu napján voltunk együtt, és fiút várok az UH szerint.) Ha tudni akarjátok a nemét, menjetek elD ultrahangra valamikor, ott pontosabban meg tudják mondani, mint hagyományos ultrahangvizsgálaton.

Jó babavárást!

2010. jan. 20. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!