Mennyire kell komolyan venni a ciklus.hu-n a fiú lány nézetett? Valakinek bejött?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:39
4/14 Victory82 válasza:
Szia!Nekem is bejött,megint kisfiam lesz:)Üdv.Viki.
5/14 anonim válasza:
Nekem nem jött be,mert nem akkor peteérésem amikor számolja a rendszer. Pár nap csúszás van és akkor már nem igaz,hogy minél közelebb vagyunk a rendszer által számolt peteéréshez várhatóan fiú lesz.
6/14 anonim válasza:
Nekem sem jött be. Szerencsére, mert másodiknak kislányt szerettünk volna, a táblázat szerint pedig fiú lenne. A 18. heti UH szerint kislány.
7/14 kisnita válasza:
Nekem a kínai fogantatás naptár jött be. A ciklus.hu nem tudom milyen.
8/14 A kérdező kommentje:
Én arra lettem volna kiváncsi hogy igaz-e hogy ovuláció környékén tényleg kislány foganhat mint ahogy itt bevan jelölve vagy ez is kamu?meg pont azon a napon amit ir akkor pedig kisfiú?szóval be vált-e valakinek?
2011. febr. 1. 09:28
9/14 anonim válasza:
Nekem kisfiút jelzett, a 16. heti és 18. heti 4D szerint kislányunk lesz:)
10/14 anonim válasza:
Szia!
A lényeg amire szerintem kiváncsi vagy az az ,hogy ovu elött lány vagy fiú
Nos ha ovu elött vagytok együtt mondjuk 1 -2 nappal akkor nagyobb valószinűséggel fogan meg lány,mivel azok az ivarsejtek tövább életképesek!!!Ha fiút szeretnétek akkor az ovus napon kell együtt lenni meg utána,mert a fiú katonák gyorsak de nem sokáig éleképesek!remélem tudtam segiteni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!