Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire kell komolyan venni...

Mennyire kell komolyan venni a ciklus.hu-n a fiú lány nézetett? Valakinek bejött?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi a ciklus.hu szerint bejelölt (és ovuteszt alapján is igazolt) ovuláció előtti két napon és aznap voltunk együtt. Az ultrahang szerint pár nappal kisebb a baba (tehát az ovu után kellett fogannia), mint a mensi szerinti kora és kislány.

12:49-es válaszoló

2011. febr. 1. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is bejött eddig mindig, és a barátnőimnek is(4)
2011. febr. 1. 13:17
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat meg a segitséget!

Hát mondjuk ha én kislányt szeretnék akkor cs azokon a napokon legyek együtt amikor rozsaszinnel van jelölve a napok?

De végülis mindegy mink ilyenkor szoktunk együtt lenni ezen a szines héten amik bevan jelölve,mert nem tudom eltalálni hogy mikor van az ovuláció.Most is mikroszkópozok és végre láttam a páfrányokat,tegnap együtt is voltunk remélem bejön... :D

2011. febr. 1. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Bejött? :)
2016. ápr. 4. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!