Fiú vagy lány? Mikor milyen tünetetek volt? Nekem fiam vagy lányom lesz tüneteim alapján?
Nekem tök fiús tüneteim voltak és mégis lányom lett..
imádtam a sav. uborkát a chipset a sós mogyit mindent ami sós fagyit és sütit kétszer ha ettem a terhesség alatt
kerek pocakom volt egyedül arról volt sejthető hogy kislány.
cicifájdalom volt
én keveset voltam rosszul úgyhogy szerintem lányod lesz de ez tényleg csak tipp.
Pedig még messze van a vége!? Én úgy voltam vele, hogy mindegy, csak egészséges legyen. Ja és örültem neki, hogy sikerült végre, 2 vetélés és 10 év várakozás után lett egy gyönyörűszép kislányunk.
Most 5,5 hós, és imádjuk.
Jó terhességet.
Én rosszul voltam az első 15 hétben. Állandó fáradékonyság és reggeli hányás. Délután/este már jobb volt. Megundorodtam első pillanatban a hústól, a szagától a látványától, azóta is vega vagyok és azóta sem bírok húst enni, bár már hányni nem hányok tőle ha látom.
Néha hirtelen nagyon megkívánom a savanyú káposztát vagy a savanyú uborkát.
A húson kívül viszont bármit eszek, sósat, édeset,semmit sem kívánok jobban vagy kevésbé. A mellem nekem nagyon sokáig fájt és fáj még most is.
Kislányunk lesz.
24 heteske
Szia!Én nagyon édesszájú vagyok,de most rá sem bírtam nézni az édes dolgokra,csak a sósat kívántam.Fiam lesz-de éreztem is.A lányomnál simán ettem édeset,sőt kívántam is.Cicifájdalom mindkettőnél volt jó sokáig.Ami más volt:a lányomnál keveset voltam rosszul,csak reggel,de hánytam többször.Most alig hánytam,viszont a "reggeli "rosszullét még este is megvolt,a 14.héten múlt csak el.A fáradékonyság mindkétszer megvolt.A pocakom akkor kerek volt,most viszont inkább hegyes.De csak a 20.héten tudtuk meg mindkét alkalommal a babák nemét,úgyhogy addig még kitartást!
Jó babavárást!
Nekem a fiamnál majd leszakadt a cicim, és folyton mindjárt megjön érzésem volt. Nagyon rosszul is voltam, émelyegtem, hánytam is és csak sós dolgokat bírtam enni. (pedig édesszájú vagyok amúgy).
Éreztem már az elején hogy ő csak fiú lehet, az is lett :)
A második terhességemnél semmi cicifájdalom, vagyis egészen enyhe és el is múlt hamar, semmi émelygés vagy rosszullét (csak a kávé szagát nem bírtam annyira de ez is csak kb. a 8.hétig volt így).Után pedig csak az édeset kívántam.
A hasam alakja most is hegyes volt, mindenki azt mondta fiús has, de szerencsére kislány lett :)
Szóval ez alapján és lányt jósolok neked :)
Mindkét terhességemnél ugyanazon tünetekkel (kislányok):
elején cicifájás nagyon
6-14/16. hétig minden nap hányás, folyamatos hányinger
Állandó fáradtságérzet
inkább csúcsos, mint szétterülő has
A hányásoknál sokan mondták, hogy biztos csajszi lesz. Igaz, ismerek olyat is, hogy vki nagyon sokat hányt és fia lett, így ez sem mérvadó. A szomszédunknál most derült ki, hogy fiú lesz és ő is rosszul volt és folyton fáradt.
Megértelek, hogy türelmetlen vagy, én is alig bírtam kivárni. A 18. heti UH-n sem tudtam még meg a nemét a 2. babának, csak a 22.-en. Tűkön ültem addig! :-)
Boldog babavárást!
Szia!
Nekem minden tünet totál lányos, ha beírod a google-ba, hogy 34 vicces módszer, kiad egy oldalt, ahol vannak felsorolva "tipikus" tünetek.
Nekem egy sem stimmel a fiúsból, a lányos viszont végig, és kisfiú.
(A gyűrűlógatósat nem csináltam meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!