Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú vagy lány? Mikor milyen...

Fiú vagy lány? Mikor milyen tünetetek volt? Nekem fiam vagy lányom lesz tüneteim alapján?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok,a mellfájásom már egy hete elmúlt Viszont fáradékonyabb vagyok.Néha fáj a derekam vagy rosszul vagyok a kocsiban de nem vészes.Rettentő türelmetlen vagyok a nemével kapcsolatban,ne haragudjatok :)segítsetek :) tippeljetek ez alapján az is jó :) köszi
2010. okt. 15. 09:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Nekem tök fiús tüneteim voltak és mégis lányom lett..

imádtam a sav. uborkát a chipset a sós mogyit mindent ami sós fagyit és sütit kétszer ha ettem a terhesség alatt

kerek pocakom volt egyedül arról volt sejthető hogy kislány.

cicifájdalom volt

én keveset voltam rosszul úgyhogy szerintem lányod lesz de ez tényleg csak tipp.

2010. okt. 15. 09:27
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Pedig még messze van a vége!? Én úgy voltam vele, hogy mindegy, csak egészséges legyen. Ja és örültem neki, hogy sikerült végre, 2 vetélés és 10 év várakozás után lett egy gyönyörűszép kislányunk.

Most 5,5 hós, és imádjuk.

Jó terhességet.

2010. okt. 15. 09:31
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is csak egészséges babát szeretnék,de nincs abba semmi rossz ha ennyire kíváncsi vagyok már a nemével kapcsolatban.Örülni fogok akkor ha fiú akkor is ha lány.Már nagyon várom hogy ott tartsunk hogy megmutassa a baby :)
2010. okt. 15. 09:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Én rosszul voltam az első 15 hétben. Állandó fáradékonyság és reggeli hányás. Délután/este már jobb volt. Megundorodtam első pillanatban a hústól, a szagától a látványától, azóta is vega vagyok és azóta sem bírok húst enni, bár már hányni nem hányok tőle ha látom.

Néha hirtelen nagyon megkívánom a savanyú káposztát vagy a savanyú uborkát.

A húson kívül viszont bármit eszek, sósat, édeset,semmit sem kívánok jobban vagy kevésbé. A mellem nekem nagyon sokáig fájt és fáj még most is.

Kislányunk lesz.

24 heteske

2010. okt. 15. 09:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanezek a tünetek voltak, kislány lesz. Az előző terhességnél semmi tünetem nem volt, szintén kislány. Tehát ez alapján nem lehet megmondani. Megértem, hogy türelmetlen vagy, de minden terhesség más. Előzőnél kerek hasam volt, most hegyes. Úgyhogy majd az uh-on megmondják neked, addig ne találgass. Vagy próbálj a megérzésedre hallgatni, az sokszor bejön.
2010. okt. 15. 10:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!Én nagyon édesszájú vagyok,de most rá sem bírtam nézni az édes dolgokra,csak a sósat kívántam.Fiam lesz-de éreztem is.A lányomnál simán ettem édeset,sőt kívántam is.Cicifájdalom mindkettőnél volt jó sokáig.Ami más volt:a lányomnál keveset voltam rosszul,csak reggel,de hánytam többször.Most alig hánytam,viszont a "reggeli "rosszullét még este is megvolt,a 14.héten múlt csak el.A fáradékonyság mindkétszer megvolt.A pocakom akkor kerek volt,most viszont inkább hegyes.De csak a 20.héten tudtuk meg mindkét alkalommal a babák nemét,úgyhogy addig még kitartást!

Jó babavárást!

2010. okt. 15. 10:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem a fiamnál majd leszakadt a cicim, és folyton mindjárt megjön érzésem volt. Nagyon rosszul is voltam, émelyegtem, hánytam is és csak sós dolgokat bírtam enni. (pedig édesszájú vagyok amúgy).

Éreztem már az elején hogy ő csak fiú lehet, az is lett :)

A második terhességemnél semmi cicifájdalom, vagyis egészen enyhe és el is múlt hamar, semmi émelygés vagy rosszullét (csak a kávé szagát nem bírtam annyira de ez is csak kb. a 8.hétig volt így).Után pedig csak az édeset kívántam.

A hasam alakja most is hegyes volt, mindenki azt mondta fiús has, de szerencsére kislány lett :)

Szóval ez alapján és lányt jósolok neked :)

2010. okt. 15. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:
inkább hegyes volt a hasam. a 2. és 3. hónapban egész nap émelyegtem és nagyon fáradt voltam. nem voltam kívánós. cicim nem fájt. aludni már csak a végén nem tudtam, de akkor sztem senki se tud. :) A végén, utolsó 2 hónapban is nagyon álmoskás voltam napközben, de az lehet amiatt hogy nem jól aludtam éjjel. és kislányom lett.
2010. okt. 15. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Mindkét terhességemnél ugyanazon tünetekkel (kislányok):

elején cicifájás nagyon

6-14/16. hétig minden nap hányás, folyamatos hányinger

Állandó fáradtságérzet

inkább csúcsos, mint szétterülő has

A hányásoknál sokan mondták, hogy biztos csajszi lesz. Igaz, ismerek olyat is, hogy vki nagyon sokat hányt és fia lett, így ez sem mérvadó. A szomszédunknál most derült ki, hogy fiú lesz és ő is rosszul volt és folyton fáradt.

Megértelek, hogy türelmetlen vagy, én is alig bírtam kivárni. A 18. heti UH-n sem tudtam még meg a nemét a 2. babának, csak a 22.-en. Tűkön ültem addig! :-)

Boldog babavárást!

2010. okt. 15. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem minden tünet totál lányos, ha beírod a google-ba, hogy 34 vicces módszer, kiad egy oldalt, ahol vannak felsorolva "tipikus" tünetek.

Nekem egy sem stimmel a fiúsból, a lányos viszont végig, és kisfiú.

(A gyűrűlógatósat nem csináltam meg.)

2010. okt. 15. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!