Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú vagy lány? Mikor milyen...

Fiú vagy lány? Mikor milyen tünetetek volt? Nekem fiam vagy lányom lesz tüneteim alapján?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok,a mellfájásom már egy hete elmúlt Viszont fáradékonyabb vagyok.Néha fáj a derekam vagy rosszul vagyok a kocsiban de nem vészes.Rettentő türelmetlen vagyok a nemével kapcsolatban,ne haragudjatok :)segítsetek :) tippeljetek ez alapján az is jó :) köszi
2010. okt. 15. 09:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megorultem a paradicsom levesert, erzekeny voltam a szagokra de nem voltam rosszul, egyszer hanytam egesz terhessegem alatt, a mellem sem fajt nagyon es nem voltam faradt aluszekony az elejen egyaltalan. Kisfiam szuletett.

Baratnom iszonyatosan rosszul volt, 3 hetig nem is tudott dolgozni folyamatosan hanyt es aludni akart egyfolytaban. Csak a sosperecet tudta megenni semmi mast napokon keresztul, kislanya szuletett.

2010. okt. 15. 23:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Na fiúcska vagy lány lett?
2022. márc. 25. 19:01
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok. Ezeknek a dolgoknak amit ki tapasztaltam nem lehet köveztetni arra a tünetekre hogy te sósat édest eszel ez mind váratlan dolog mint pl . Azt mondják a sütö poros meg a szódabikadona. ez mind vicc meg a kinai naptár is felejtsétek el .

Ahány terhesség anyi szokás változo a hormonok. Meg mint a has formákra felesleges utalni mert ez a genetikátol függ mien test alkata van az illetönek. Meg az ételekre vissza térve attol függ a babád mit kiván mint Nálunk csak a sósat csak a húsokat savanyú uborka földi mogyoró stb.. a fíús tünetekre kis Lányunk lessz! És végig mi abba tudatba voltunk hogy fiú mert ezekre a jelekre utaltunk de nem szabad majd csak a Uh Meg lásátok a nemét majd akkor ki derül a neme . Nah meg mikor meg születik :) ezekre a dolgokra nem szabad hagyatkozni . Vannak meg lepetések meg lessz nek is. Nah mind1 enyit szerettem volna ne haragudjon senki a helyes írások miatt. Senkit se akartam meg sérteni! Boldog babavárást , erőt,egészséget boldogságot kivánok mindenkinek !

2023. febr. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!