Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Strandolhatok?...

Kismamik! Strandolhatok? Holnap elutazunk a családdal. A strand bevan tervezve (nekik).

Figyelt kérdés
Fürödhetek strandon? Nem meleg vizbe gondoltam. De tudom nagyon rossz lenne ha én lennék a "csomagok örzője"és nem pancsizhatnék egy kicsit. Ti voltatok strandon fürdizni? 15 hetes vagyok
2009. júl. 3. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves 15.01 es.Akkor azt is röhejnek tartod, hogy pár éve a rákszűrésen P3-as lett az eredményem, olyan gyullasásban voltam, amit egy strandon szedtem össze, mert állandó parnerem volt már akkor évek óta, és egy ilyen strandolás után kaptam el valami nyavaját, amit jó nehezen tudtak kikezelni.Hát én nem tartottam olyan viccesnek.És akkor bűn hogy hogy én ezt nem akarom terhesen átélni, két vetéléssel a hátam mögött, csak mert nem tudok megállni egy nyarat pancsi nélkül.Húúú, hát ez tényleg borzasztó, hogy olyan élmlények után amin átmentem két baba elvesztése után, még a széltől is óvnám.És egyébként a gyerekvállalás már a fogantatás előtt kezdődik, ill. a felkészülés, és ha én pl. ilyen fogékony vagyok fertőzésekre, akkor már hamarabb kell törekedjek az egészségre mint hogy terhes leszek, és ezt nem én találtam ki.

De persze mindenkinek szíve joga, hogy dönt.

2009. júl. 5. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nagyon elkanyarodtunk a kérdéstől amit a kérdező kérdezett.Amit utoljára írtál aláírom igaz, én is túl vagyok egy vetélésen és 4 évet vártam arra hogy megszülessen a kisfiam, nem részletezem kemény és fájdalmas küzdelem volt,DE! a véleményem írtam le ahogy te is,ki lehet bírni a nyarat pancsolás nélkül, De!picit megmártózni lehet,minden nyavalyát meg annyi minden más helyen is össze lehet szedni, de ha odafigyel magára az ember és terhesen nem órákat lubickol, miért ne?Sajnálom ami veled történt őszintén,és boldog szép napokat kívánok!

2009. júl. 6. 08:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Na ténylgeg elkanyarodtunk a kérdéstől, csak engem érzékenyebben érint minden ilyen babás dolog, és igen egy kicsit túl féltem már most a pocakban a kisfiamat, és azt is tudom hogy jobb azoknak akik lazábbra veszik a terhességet, de sajna nem tudok mit tenni ellene, talán ha az első babát sikerült volna kihordani, akkor nem ilyen félős kismama lettem volna, csak hát.....

Na de a kérdésre visszatérve, én ettől függetlenül óva inteném a kismamákat, persze a tengervíz az más(bár a második terhességnél 8 hetesen voltunk Horvátban, direkt beszéltem az utazásról a dokival, és még ő mondta hogy fürödhetek is, persze nem mertem....)És mégis minden elővigyázatosság ellenére 19 hetesen meghalt a babám, bár nem fertőzés okozta.Most meg már így a harmadik babával, különösen óvatos vagyok.

Na viszont szép napot, bocs ha kicsit ingerlékeny voltam az előzőekben.

Utolsó előtti voltam.

2009. júl. 6. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó!Tényleg nagyon sajnálom én is túl reagáltam a dolgot és örülök hogy a végére mégiscsak szép hangnemben reagáltunk.Én is átéltem jót-rosszat ,viszont kitartást és minden jót kívánok és egy remek gyermeket aki majd kárpótol minden miatt, én végtelen hálás vagyok hogy már velem lehet lassan 15 hónapja.Boldog babavárást! Edit
2009. júl. 6. 15:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a jó kívánságaidat, és viszont kívánom neked is és családodnak is hogy egészségben éljetek.

Már nagyon várjuk a babát, remélem augusztus vége fele már babázhatok.

További szép nyarat!

2009. júl. 7. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!