Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség első 3 hónapjában...

Terhesség első 3 hónapjában szabad úszni menni? Akár Balaton, akár strand? Kockázatos? És később?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 23:03
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
Ha zárt a méhszáj, akkor igen. Melegvizes fürdő viszont tilos. Annyi, hogy gombás fertőzést elkaphatsz ilyen helyen, ha valami tünetet észlelsz, azonnal orvos, mert attól viszont lehet baja a babának.
2010. febr. 17. 00:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten javasolta az orvosom az úszást. Annyit tett hozzá, hogy kenjem be úszás előtt canestennel megelőzésképpen. Soha semmi bajom nem volt. Első gyerekkel 30 hetes koromig, most sajna csak 22-ig, de rendszeresen úsztam, nyáron strandoltam.
2010. febr. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!