Kismamik! Strandolhatok? Holnap elutazunk a családdal. A strand bevan tervezve (nekik).
Mivel én paragép vagyok ,ezért nem fürdenék, sőt, én már akkor sem mentem bele mikor még csak tervbe volt, pedig voltunk strandon, de féltem hogy elkapok valamit.Hisz gondold el mennyi fajta ember belemegy a vízbe, mindenféle bajjal, kórral, és ott fürdik melletted, fene tudja mi a baja.Szóval én ilyen félős vagyok, de ha te nem vagy ilyen gyáva akkor te döntsd el, de szerintem ki lehet bírni ezt a pár hónapot hogy nem tesszük a bébit ilyen meg olyan veszélynek.Én már így is úgy mennék strandra, pedig tudom hogy csak parti őr leszek, de jó lenne már nézelődni egy kicsit a hűvösbe.
A jövő nyarat meg már nagyon várom hogy én is lubickolhassak, hisz halak jegyű vagyok, imádok úszni.
Én már tavaly is mikor csúszdaparkba voltunk bele sem mentem egyik medencébe sem, mert féltem hogy ha baba van akkor elkapok valamit és hát ezt nem akartam.Persze rá egy fél évre lettem babás, de ki gondolta volna.
Most meg már a 20. héttől vagyok nyitva, így meg már teljesen kilőve.
Kérdezd meg a dokid.
15 04 es, hát éppen most nem rólam van szó hogy én ilyen parás vagyok, a kérdező kérdezett, és én leírtam a véleményemet, amit szerintem sokan osztanak, de te csak nyugodtan pancsizz a mindenféle medencében, és ne csodálkozz ha hamarabb indul a szülés fertőzés miatt.
Én inkább félek mint megijedek.A higénia nálam meg nagyon fontos, tampont meg nem dugdosok ilyenkor,sokat nem is ér, mert megszívja az is magát a vízzel, sokra nem mész vele, jó a dokid.
Máskor meg maradj meg a kérdésre adott válasszal, és ne más magára adó kismamákat szekírozz jó?
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!