Kismamáknak tilos a strand? Vagy inkább csak a gyógyfürdő kerülendő?
Szia!
A strand a fertőzés-veszély miatt nem ajánlatos, maximum, ha természetes vízhez mentek, de én a helyedben nem kísérleteznék, ilyenkor sokkal fogékonyabb egy nő a fertőzésekre.
Inkább csak napozz, de a pocidat takard le, mert a túlzott meleg sem tesz jót a babának!
Boldog babavárást!
Jó egészséget!
7 hós kislány anyukája
Kedves kismama!Erről a témáról sokat olvashatsz a Kismama magazinban is.Már többször is feszegették ezt.Szerintem az uszoda a legmegbízhatóbb,a strand néplavór, úgyhogy egyáltalán nem, a szabad strand csak akkor, ha makulátlan a vize.A meleg, forró víz, még otthon is kifejezetten ártalmas.Én be is véreztem tőle, de szerencsére a baba jól van.Azóta csak tusolok.
Szép babavárást kívánok!6 hetes boldog mami.
Szia!
Nekem azt mondta a nődoki, hogy amit megengednék egy 2 éves gyereknek azt nyugodtan megtehetem. Ha olyan a víz, amibe te beengednél egy ekkora gyerkőcöt, akkor szerintem te is bemehetsz - termálba/ gyógyvízbe sem mehet be pl. ugye egy ekkora gyerek. Ha természetes vízhez mentek, akkor az még jobb, a tenger kifejezetten jó pl.
Sokan úsznak is a terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!