Nektek hányszor "váltott nemet" a babátok terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 19:49
21/25 A kérdező kommentje:
Nekem egy fiam van, és három lányom. :)
2012. jún. 11. 11:00
22/25 kudos válasza:
egy nap lehet én is ezt írom majd :))))) ha ezt a szülést átvészelem :)))))))) talán újra megpróbáljuk!
23/25 A kérdező kommentje:
Úgy legyen!!
Bár én addigra "beelőzlek" egy kislánnyal. Sőt, valószínűleg mi is megpróbálunk összehozni még egy kisfiút. :))
2012. jún. 12. 10:42
24/25 anonim válasza:
Kolléganőmnek viszonylag hamar megmondták, hogy fiú lesz, majd a következő vizsgálatokkor a nagymama mindig reménykedve kérdezte, hogy "És még mindig fiú?" Lányt akart.... :)
25/25 kudos válasza:
Próbáljátok :))) én hónapokig lúgosítottam, stb....szóval azon voltam, hogy kisfiú legyen, de nem jött össze. nem gondoltam, hogy ugyanolyan lelkesedéssel várjuk majd a lányt mint ahogy a fiút vártuk volna. tulajdonképpen nem is számít a neme.....közhely, de tényleg "csak" egészséges legyen!!! milyen igaz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!