6 hetes kismama vagyok és iszonyat álmosság gyötör. Utrogestant szedek, lehet attól vagy a baba miatt van?
A baba diktálja "így vigyáz magára", most a pihenésnek van itt az ideje, pihenj, aludj, ne erőltesd meg magad :)
Boldog babavárást!
Én nem szedtem semmi gyógyszert, egyszerűen csak a terhesség miatt voltam nagyon álomszuszék. Nagyon sokat aludtam, pedig alapvetően rossz alvó vagyok, de akkor...este 7-kor már aludtam. :)
Nekem ez a fáradékony időszak 2-3 hónapig is eltartott. Hiányzik is, mert akkor aludtam a legjobbakat életem során! :)
Aludjatok sokat kismamik :) ha megszületik a csöpp utána úgysem lesz rá időtök :)
(3,5 és 1,5 évesek a fiúk, ha jól meggondolom 4 éve nem alszom... :D )
Én is szedek utrogestant, iszonyatosan fáradt vagyok. szó szerint egész nap aludnék. Mellette erős fejfájással. :(
Kérdeztem az orvost, hogy ez a gyógyszer mellékhatása -e, de mondta, hogy nincs mellékhatása, ez a terhesség "mellékhatása".
Én az egészségügyben dolgozom, és annyira álmos vagyok napközben, hogy az ügyeleti szobában le kell feküdnöm, egy egy félórára aludnom, hogy tovább tudjak dolgozni. :) SZerencsére jól tolerálják a kollégák, nagyokat is nevetnek rajtam.
Kedves utolsó, jó munkahelyed van. Bár én is le tudnék feküdni, de nálunk a kismama az ellenség.
A fejem nekem is szokott fájni, arra lehet vmit szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!