14 hetes kismama vagyok! (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Pár hete bevéreztem-kórházba kerültem,ketten megvizsgáltak (az egyik a dokim) de azt mondták semmi, előfordul. Aztán azt mondta a magánorvosom hogy a méhlepény eléri a méhszájat, attól van. Folyamatosan vérezgettem barnáztam, de hiába hívtam fel, már csak legyintett hogy majd elmúlik-nyugodtan éljem a mindennapi életem. Nem hagyott nyugodni a dolog, elmentem egy másik városba-másik orvoshoz,aki most megállapította hogy van egy 13mmX3mm heamatoma a méhlepény sarkán, attól a vérzés.Kedves volt, elmondta hogy mit tenne ő, de mivel nem a kezelőorvosom, sőt körzetileg sem oda tartozom, igy... Mit tehetnék?2012. jún. 7. 11:47
1/5 anonim válasza:
Kérsz ettől az aranyos dokitól egy javaslatot, azt elviszed a te orvosodnak és kénytelen lesz elküldeni téged vizsgálatokra.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos tapasztalatból tudom, hogy ez magánorvosi körben nem így működik. Fellázadna hogy miért mentem el egyáltalán máshoz és még ha vállalná is a továbbiakban a gondozást, kétlem hogy bizalommal fordulnánk egymáshoz.
2012. jún. 7. 11:52
3/5 anonim válasza:
Ha ez megtörténik a választott magánorvosoddal, hogy aggodalmad miatt elmentél máshova, ami ráadásul be is igazolódott, akkor szerintem itt az ideje orvost váltanod, még az elején...Én nem maradnék ennél a dokinál, főleg, ha fizetek a szolgáltatásért. Mi pl olyan 4D rendelőbe mentünk, ahol a környék legjobb ultrahangosa végzi a vizsgálatot, és mivel teljes genetikai uh-t is kértünk a mozin kívül szakvéleményt is kaptunk. Nem tette szóvá, pedig megmutattam a leletet. Örült neki, hogy minden rendben van velünk :)
36 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
hat en a helyedben lecserelnem azt az orvost,aki erre csak legyint. es raadasul meg tevedett is mert volt oka amiert verzel..
5/5 A kérdező kommentje:
ezt én is így gondolom, de a város ahol élek nőgyógyászok szempontjából nálam "kiürült". 15 éve járok folyamatosan magánrendelésekre, de azt veszem észre hogy felénk csak a pénz dominál. Amennyiben csak évi egy rákszűrésről,vagy havi egy terhesgondozásról van szó, akkor bármelyik orvos lehet jó de ha gond van akkor kevés az igazán lelkiismeretes. Ez beigazolódott ebben a városban tesómnál, barátnőmnél és már nálam is. Pedig nem vagyunk kriminálisak, csak nem panaszmentes a terhességünk. Szóval nehéz helyzet ez most nekem, mert másik városba csak úgy nem lehet átmenni-magánorvoshoz igen,de kórházba nem...
2012. jún. 7. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!