21 hetes kismama vagyok, nem érzek mocorgást vagy igen? Ez baj lehet? ó az amit érzek ritkán? Pici rezgések, mint amikor pattog az ér?
Szia! Ha olyasmit érzel, mintha alul a hasad buborékolna, lüktetne halványan, akkor ő az, én 18 hetesen érzetem először ehhez hasonlót. Boldog babavárást
32hkm
Egy tipp:Feküdj a hátadra nyújtott lábbal és tedd a kezeidet a pocakodra.Kézzel jobban fogod érezni ;)
Én 15.héten éreztem elsőnek a picit,aztán a 18.héttől semmi.Aztán a 20.héten már annyira aggódtam,hogy mondom ráteszem a kezem,hátha.És képzeld el,hogy a pocakomba nem éreztem,hogy mozog,a kezemmel meg igen.ÉS a 20.héttől kezdve párom is érzi,és látni is lehet hol mozog éppen.Azóta újra érzem a pocakomba is ha mocorog. :)
23hkm
Szia!
Igen, Ő valószínűleg a babád lesz. Mondjuk Én nem figyeltem annyira nagyon a mozgását, így nekem ezek a buborékos dolgok fel sem tűntek.
Ellenben a 18hét elején ültem a fotelben nyugisan, és egy akkora rúgást kaptam, 3x ugyanoda, hogy teljesen egyértelmű volt, hogy ez a babám.
Most 22+3naposak vagyunk, tegnap annyira eleven volt, hogy lefekvés elött hanyatt feküdtem, és Apa teljesen el volt képedve, hogy az Ő kisfia miket művel. Szó szerint hullámzott a hasam ahol kinyomta magát :)
Szia!
Hát igen, nagyon erős lesz, vagy nagyon rossz :) Ha hanyatt fekszem akkor a leglátványosabb. Ahogy meséltem, szegény Apa le volt döbbenve, hogy ez ilyen :)
Én is meglepődtem, a dokim erre annyit mondott: eléggé életrevaló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!