10hetes terhes vagyok. Baj ha nem érzem a babát?
Figyelt kérdés
nincsenek rosszul léteim a mellem sem feszül semmi. a hasamban sem érzek semmit. ez baj? vagy normális?2012. jún. 7. 16:13
1/8 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit! amíg nincs görcs és vérzés addig minden rendben van.
2/8 anonim válasza:
normális. nem mindenki érzi korán a babát, mert nem lehet tudni, hogy az a valami az már ő:) de szerintem már nem kell rá sokat várnod és tudni fogod, hogy megmozdult benned a kis Pocaklakód! én 11. hetesen éreztem először, de nem hittem volna, hogy az már ő. mintha valami kis bubi lenne a pocakban, ami mocorog.
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális.Inkább az lenne a probléma,ha éreznél valamit :)Rugdosni,majd csak a 16-18.hét körül kezd el.
Annak,pedig örülj,hogy nincsenek rosszulléteid stb.
4/8 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam : ) köszi a válaszokat : )
2012. jún. 7. 16:52
5/8 anonim válasza:
Nekem épp ma mondta a védőnőm, hogy 16-20.hét között várható az első magzatmozgás, de van, akinek csak a 21.héten van és az is normális.
6/8 anonim válasza:
Én is csak a 21.héten éreztem biztosabban, hogy Ő az! :)
Gondolom nálad is első baba lesz! :)
Boldog babavárást!!
29hkm
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nálam a 2. de ez teljesen más mint az első babámnál... ott volt hányinger minden. most viszont semmi..:P
2012. jún. 8. 10:18
8/8 anonim válasza:
6. vagyok!
Azt mondják második babánál másképpen működnek(működhetnek) a dolgok!!!
Meg persze azt is, hogy hamarabb elkezdi érezni a kismama a picit!!! De szerintem nem a 10. héten!
Lehet, hogy most más nemű lesz a picid, mint az előző!
Szerintem örülj neki, ha nem vagy rosszul!! :)
De gondolom 2hét múlva úgyis mész uh-ra, remélem megnyugszol!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!