Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10hetes terhes vagyok, a...

10hetes terhes vagyok, a dokim első perctől azt mondta ne éljünk nemi életet 12 hétig. Nem túl óvatos?

Figyelt kérdés
Nem volt semmi gondom, se vetélésem elötte, se vérzés.
2009. szept. 24. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy valami van a méhszájaddal, amit érzett, mert ok nélkül nem tilos a szex, legközelebb kérdezz rá, ezt a két hetet meg próbáljátok meg túlélni cölibátusban...
2009. szept. 24. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem túl óvatos volt. Általában max a 6. hetet szokták mondani problémamentes terhességnél is, utána szabad kíméletesen szexelni.

A teljes tilalmat vérzésnél, görcsöknél, enyhén nyitott méhszájnál vagy rossz helyen tapadó méhlepénynél szokták elrendelni.

De már amúgy is csak két hét, azt guggolva is ki lehet bírni...

szintén 10 hetes km, szintén eltiltva a szextől

2009. szept. 24. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Nekem sose mondták az orvosok hogy ne, mi mégis óvatoskodunk, csak nagyon ritkán próbáljuk, és nem is vágyom rá annyira. A férjem szerencsére megértő. Ő is óvatos inkább. 23 hetes km.
2009. szept. 24. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem túl óvatos. Ő tudja, látja azt, hogy mi "folyik" odabent és ha azt mondja, hogy ne akkor a baba egészsége, épsége miatt ne szexeljetek még óvatosan sem.

2 hét múlva meg már lehet, hogy majd be lehet pótolni a lemaradást :))))

2009. szept. 24. 11:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ahogy megtudtam, h várandós vagyok, letettem a cigit, nem iszok alkoholt, vastagon öltözok, mindenki azt mondja nagyon lelkiismeretes kismama vagyok, de azt csak én tudom milyen harc megy bennem végbe mert nagyon kivánom a párom:)
2009. szept. 24. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
És aki ezért megkövez az nézzen magába,más is igy van vele, max nem vallja be, soha ennyire nem volt szükségem a párom közelségére, simogatására, megerőstésére.
2009. szept. 24. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem kövez meg azért, amiért kívánod a párod! :) Szerintem is várjátok ki azt a 2 hetet a biztonság kedvéért, lesz még elég időtök hancúrozni. Gondolj bele, utána még izgatóbb lesz a szex! :)
2009. szept. 24. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!