10hetes terhes vok! Hogy ha eröset eszek azzal okozok bajt a picinek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 14:33
1/8 anonim válasza:
Ha megbirod enni akkor nem, ha nem birod, akkor se :) Pl. én a kàvét nem birtam meginni, pedig nem voltam kivànos! De undorodos igen :)
2/8 anonim válasza:
Nem okozol bajt ha csípőset eszel, nyugodtan ehetsz.
3/8 anonim válasza:
Szerintem egyél, amit jónak látsz! Én az első terhességemnél savanyúkáposztát eperrel ettem! Ma borzongok, ha rágondolok! 8 hetes
4/8 anonim válasza:
Mikor még nem tudtam,hogy érkezik a Picurim,folytom a csípős Smack levest ettem,meg a hegyes zöld erős paprikát töménytelen mennyiségben.
5/8 anonim válasza:
Nyugodtan egyed ha kivanod. En a jo eros mexicoi chillis babert vagyok megorulve a jo csipos gulyaslevesrol meg nem is beszelve. :)) 22 hetes vagyok. Gulyaslevest szinte hetente fozok mar a terhessegem eleje ota annyira kivanom es semmi gondunk nincs, a baba is jol van, pedig nagyon csiposen szeretem. :)
6/8 anonim válasza:
Nyugodtan egyél, ami jól esik!
Én sem lennék meg a hegyes paprika, az erős pista, és a chili nélkül. :)
8 hetes
7/8 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM NEKTEK CSAJOK!!:)
2009. okt. 21. 17:48
8/8 anonim válasza:
én mindíg is szerettem a csípőset,de miótra babás vagyok azóta még jopbban kívánom.nálam az erős pista,a csípős smack leves,és ajó csípős mexikói pizza a nyerő.szerintem nem baj ha csípőset eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!