10hetes 4 napos terhes vagyok, tegnap óta nem fáj a mellem, és mintha nem is lennék már annyira felpuffadva. Nálatok is igy volt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 12:41
1/5 anonim válasza:
Szia,nekem a 11.héten mintha elvágtak volna minden terhestünetemet.Mondjuk nekem csak émelygéseim,kajaundorom volt.A melleim is csak nagyon picit érzékenyek már.12hetes korra általában elmúlnak ezek a panaszok.23 hetes
2/5 anonim válasza:
Valószínű azért van mert a 12 hét környékén csökkenek a terhességi tünetek. Én jövőhéten töltöm be a 12-t de a melleim már nem fájnak de a puffadás meg a hányinger, álmosság még meg van. Ne aggódj ez normális. Boldog babavárás.
3/5 anonim válasza:
Nálam nem így volt, de ettől még minden okés. Minden terhesség más és más, próbálj meg felhőtlenül örülni a babádnak! A legtöbb olyan dolog, ami korai terhességben történik, nem igazán megelőzhető, így kár is stresszelni magad vele. Az viszont egészen biztosan jót tesz neked is, meg a bébinek is, ha jókedvű vagy és nem aggódsz. Tégy meg mindent az egészségetekért, ami csak Tőled telik és bízz az orvosodban.
Boldog baba várást! Jó egészséget kívánok!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
Boldog babavárást mindenkinek!
2009. szept. 30. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!