Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ehetek? Kismamák, nektek...

Mit ehetek? Kismamák, nektek mennyi lett a cukrotok? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval 26 hetesen a cukorterhelésen a következő eredményem lett:

Éhgyomor: 5,8

60 perces: 11,9

120 perces: 5,1

Nem nagyon értem hogy ezt hogy kell érteni, mit jelent, és hogyha a 120 perces alacsonyabb, és jobb mint az éhgyomri, akkor a 60 perces az a baj? Sosem volt bajom a cukrommal, bár mindig volt túlsúlyom. És most nem tudom, ha megéhezem hirtelen milyen étel után nyúljak, vagy hogy vásároljak be a mindennapi étkezéshez? Segítenétek?

2012. jún. 7. 16:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez teljesen tökéletes érték!Nekem éhgyomri 4.1 120 perces 2.9!

szóval az enyém alacsony,arra kell figyelnem hogy 2-3 óránként egyek vmit mert a baba eleszik előlem mindent :-)

Egyél lassan felszívódó ch-okat,a Norbis kaják nagyon jók én azzal élek 5 éve... 36 hetes km

2012. jún. 10. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Ismét: ez NEM tökéletes érték. :) A 120 perces igen, a 60 perces nagyon nem.
2012. jún. 11. 04:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedveskéim,akik riogatjátok a kismamát!

Laboráns vagyok szval képben vagyok.Mi nem nézzük a 60 perces eredményt (teljesen felesleges 3-szor szúrni!) a lényeg hogy 120 perccel az elfogyasztott lötyi után visszamenjen a cukorszint a normál tartományba.5,1 tökéletes!Terhesen a nők 99% inzulin rezisztens!

Sokszor egyél keveset kedves kérdező lassan felszívósó ch-okat.persze mindenkinek ezt kellene tenni annak is aki nem állapotos.sok gyümölcs,zöldség,teljes kiőrlésű lisztből készült ételek.gyümölcslevet ne!

2012. jún. 11. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves laboráns én pedig még mindig orvos vagyok, és a 60 perces nem lesz jobb attól, hogy 20an leírják, hogy náluk nem 3 pontos a terhelés.

A 3 pontos terhelés pontosabb képet ad, tekintve, hogy ahol csak a 120 perceset nézik, gyakran nem közlik a kismamával, hogy ne császkáljon két órát a városban a szúrások között (pedig ennek igen fontos diagnosztikus jelentősége lenne), és ez a 60 perces eredmény pedig nem a fiziológiás inzulin rezisztancia miatt ugrik ki, egyértelmű.

De nekem mindegy egyébként.

2012. jún. 11. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Fog vagy állatorvos?
2012. jún. 11. 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:
ir-t valóban nem diagnosztizálunk terhesen, de az övé rettenetesen lezuhan a 60 perceshez képest is, de igazából mindegy, mert a 60 percese miatt már mindenképpen diéta kell.
2012. jún. 11. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!