Kismamák! Ti hányadik héten pakoljátok össze a kórházi csomagot? 32hkm
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 11:17
1/7 anonim válasza:
36 hetesen, mert akkor már nem fogok dolgozni.
Üdv: 33+4 hkm
2/7 anonim válasza:
Én 34 hetesen raktam össze, ahogy a nagykönyvben meg van írva :))
Végül 39+4-en szültem.
3/7 anonim válasza:
Én olyan 34 hetesen kiürítettem egy polcot a szekrényemben, és oda tettem be amiket terveztem bevinni. Így átlátható volt, nem áll, gyűrődött, stb. a ruhák, cuccok hetekig egy táskában. Jól is tettem, mert 41. betöltött héten szültem. Így két hónapig állt volna a táskában a cuccom? Áh, kizárt...
Meg ha bármi történik onnan még a férjem is be tudta volna rakni a táskába, megmutattam, melyik polcot kell kipucolni, ha vmiért menni kell.
És nekem is jobb volt, mindig átnéztem, hozzáraktam, cseréltem...
4/7 anonim válasza:
Először 26 hetesen, aztán 36 hetesen. Utána kimostam mindent, és 38 hetesen.
5/7 anonim válasza:
34 hetesen pakoltam össze. Végül 40+6-ra szültem.
6/7 anonim válasza:
35 hetesen, de a baba dolgait majd a jövő héten. És van egy lista, mi az amit akkor kell berakni: pl: köldökzsinóros jégakku.
7/7 anonim válasza:
Ma összepakolok, holnap megyek be :) (programozott lesz)
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!