Hányadik héten kezdtetek el csíkosodni? Ill. hány kg hízás után?
54 kg-ról indultam, 16kg-ot híztam eddig, de vizesedek is 1 hete, nem jött ki még egy csíkom sem. Testápoló és extra szűz olíva olaj+pár csepp bio masszázs olaj.
36+2 hetes kismama
Én borzasztó hajlamos voltam a striásodára, már kamaszkoromban is derekam, fenekem kirepedt a gyors növésben és fogyókúrákban:( Rettegtem a terhességtől! 25 kilót híztam, de egy plusz, új csíkom sem lett!!! Nagyon-nagyon odafigyeltem az ápolásra, hidratálásra, nem csak kívül hanem belül is, ami azt jelenti, hogy rengeteg vizet ittam (persze ha egy kismama vizesedik, akkor nem szabad).
De képzeld nekem és tesómnak is szülés után 1-2 nappal lettek új csíkok, a hirtelen "hasösszeeséstől", nem tudom jobban megfogalmazni. Oldalt a csípőcsontál lett pár új csík, de teljesen elmúltak hál'istennek és tényleg nem lett sok csak 5-6 kisebb darab.
Figyelj oda az ápolásra, nekem a körömvirág kenőcs vált be nagyon! Most is babát várok és most is ugyanúgy csinálok mindent mit az első terhességnél!
Az elsőnél a 40. héten, vagyis ha időben jön, akkor nem leszek csíkos... Én hülye abbahagytam a hasam kenegetését, pár nap múlva a köldököm körül meg is jelent pár csík.
Azokkal még nem is lett volna bajom, alig látszódtak.
A másodiknál már a 32. hét környékén megjelent a többi, de tény, hogy akkor jóval lustább voltam és nem kenegettem annyit :(
Amúgy meg ki tudja, talán akkor is kijöttek volna, ha egész nap babaolajban áztattam volna magam :)
A vizesedés nem a sok folyadéktól van :(
Eszébe ne jusson valakinek kevesebbet inni, ez nem attól függ....Bocs az off-ért, de az egyik válaszban ez szerepelt, minimum 2-2,5 liternapi folyadék a vizes kismamáknak is!
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!