Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt anyukák/kismamák,...

Tapasztalt anyukák/kismamák, mit vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 30 hetes kismama vagyok, holnap megyek bevásárolni, mit vegyek még, ami fontos?

Már a ruhák megvannak, a cumik, és a cuclik, van fürdető krém, hintőpor, pelus, játékok(csörgők...stb), cumisüveg,

Ezeken kívül mi az amit holnap vegyek? Előre is köszönöm!

2012. jún. 5. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát kellene neki ágy, egy szekrény a ruhániak, egy pelenkázó, és egy babakocsi sem árt. ha utaztok egy hordozó.

Mindenképpen kellenek mosható pelusok, törlésre, feje alá ...

Aztán nekünk volt légzés figyelönk.

szerintem keress egy kelengye listán a neten és gondold végig mi is lehet szükséged.

2012. jún. 5. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben , köszönöm, a bútorok, baba kocsi, azok meg vannak, az apróságokra gondoltam :) De körülnézek a neten! Még egyszer köszönöm! :)
2012. jún. 5. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Fürdető és hintőpor meg ilyenek első időkben inkább gyógyszertári legyen, de majd kapni fogsz receptet a gyerekdokitól.

Ami fontos lehet mondjuk a szülés után és szoptatásra: betét (Tena), melltartóbetét szoptatáshoz, szopis melltartó.

Babának: textilpelusok, babakád, légzésfigyelő, hőmérő (digitális), zenélő-forgó, orrszívó-porszívó, babaolló a körmeihez...

Most ezek jutottak eszembe, de tényleg nézz meg egy listát azért.

2012. jún. 5. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Körömvágó,hajkefe,orrszívó,fültisztító(köldökápoláshoz),popstörlő,1 csomag újszülött pelus,steril gézlap,lázmérő.Ezek jutottak eszembe.
2012. jún. 5. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Bimbóvédő, krém a mellbimbóra kisebesedés esetére, újszülöttkesztyű, hogy ha nagy körömmel születik, ne marja össze magát,babakád, és ami nekem teljességgel felesleges volt: vízhőmérő, anélkül is meg tudod állapítani, jó-e a víz, babakádba kis csúszásgátló korongok. Jól jöhet a hálózsák, hogy éjjel ne fázzon meg, de max. kb. féléves korig használtuk, utána beleakadt a lába, ahogy tanult állni. Mellszívó. Most ennyi jutott eszembe.
2012. jún. 5. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Fejvédő a kiságyba.
2012. jún. 5. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Fürdőlepedő és tetra kifogó, textilpelus, törlőkendő, lázmérő, fültisztító pálcika köldökcsonk ápolásához, babatakaró
2012. jún. 6. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!