Mikor mondjam el a barátaimnak, hogy terhes vagyok? Ha tényleg az vagyok. (21 éves vok)
Én vagyok,aki pánikolt kedden a pozitív Gabriel teszt miatt. Még most várok egy hetet, csinálok egy újat, aztán megyek dokihoz, ha az is pozitív.
Azt már eldöntöttem, a család megtudja, amint a doki megerősíti, hogy tényleg terhes vagyok.
De a barátaim azt várják, hogy a nehéz vizsgaidőszak után majd buli buli hátán, Balaton Sound, táborozás, ivászat. Már 2 ivós programot kellett lemondanom ál betegséggel indokolva, de ezt nem csinálhatom a végtelenségig. 12. hét előtt pedig azt mondják nem jó elmondani babona miatt, de az aug. 13 lenne nekem ,addig tuti rájönnek vagy nem tudom...Szerintetek?
Szia
Ügyi vagy, jól van. Ne aggódj ha már nem utasította el a párod akkor tuti nyerő vagy :) Majd ha meghallja a pici szívecséjét dobogni... Ilyenekből lesz a legjobb apuka.
Nyugi és vigyázz a magzatotokra! Sok sok egészséget, boldogságot, és akadálymentes családtagokat :) kívánok!
(betegség kitaláló)
Szia!
Hát nem vagyok túlzottan ynerő...én tettem fel azt a kérdést a terhesség témakörben, hogy muszáj lesz elvetetnem a babámat, hogy éljem túl?
ott leírtam mi az új helyzet...nem tudom mi lesz velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!