Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mondjam el a barátaimnak...

Mikor mondjam el a barátaimnak, hogy terhes vagyok? Ha tényleg az vagyok. (21 éves vok)

Figyelt kérdés

Én vagyok,aki pánikolt kedden a pozitív Gabriel teszt miatt. Még most várok egy hetet, csinálok egy újat, aztán megyek dokihoz, ha az is pozitív.

Azt már eldöntöttem, a család megtudja, amint a doki megerősíti, hogy tényleg terhes vagyok.

De a barátaim azt várják, hogy a nehéz vizsgaidőszak után majd buli buli hátán, Balaton Sound, táborozás, ivászat. Már 2 ivós programot kellett lemondanom ál betegséggel indokolva, de ezt nem csinálhatom a végtelenségig. 12. hét előtt pedig azt mondják nem jó elmondani babona miatt, de az aug. 13 lenne nekem ,addig tuti rájönnek vagy nem tudom...Szerintetek?

2009. júl. 2. 15:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia

Ügyi vagy, jól van. Ne aggódj ha már nem utasította el a párod akkor tuti nyerő vagy :) Majd ha meghallja a pici szívecséjét dobogni... Ilyenekből lesz a legjobb apuka.

Nyugi és vigyázz a magzatotokra! Sok sok egészséget, boldogságot, és akadálymentes családtagokat :) kívánok!

(betegség kitaláló)

2009. júl. 7. 22:25
 22/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát nem vagyok túlzottan ynerő...én tettem fel azt a kérdést a terhesség témakörben, hogy muszáj lesz elvetetnem a babámat, hogy éljem túl?

ott leírtam mi az új helyzet...nem tudom mi lesz velünk.

2009. júl. 7. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!