Mikor mondjam el a barátaimnak, hogy terhes vagyok? Ha tényleg az vagyok. (21 éves vok)
Én vagyok,aki pánikolt kedden a pozitív Gabriel teszt miatt. Még most várok egy hetet, csinálok egy újat, aztán megyek dokihoz, ha az is pozitív.
Azt már eldöntöttem, a család megtudja, amint a doki megerősíti, hogy tényleg terhes vagyok.
De a barátaim azt várják, hogy a nehéz vizsgaidőszak után majd buli buli hátán, Balaton Sound, táborozás, ivászat. Már 2 ivós programot kellett lemondanom ál betegséggel indokolva, de ezt nem csinálhatom a végtelenségig. 12. hét előtt pedig azt mondják nem jó elmondani babona miatt, de az aug. 13 lenne nekem ,addig tuti rájönnek vagy nem tudom...Szerintetek?
Akkor lesz 1 éves a fiam :)
Gratula!
Én is nagyon babonás vagyok. Egy kitalált betegséggel, és a rá szedett erős gyógyszerekkel vakartam le mindenkit magamról. El is hitte mindenki. RÁadásul még rosszul is néztem ki, az émelygésőtl.
köszi a válaszokat.
Mi volt a betegséged?
Meg az a baj, hogy tényleg annyi program lenne közösen a nyáron....meg ráadásul az egyetemen én is szervezem a gólyatábort,ami aug végén lesz és számolnak velem ,szóval tisztességtelen 2 héttel előtte közölni h ja terhes vok, nem megyek. De ha előbb megmondom félek ha elmegy a baba neadjisten akkor mi lesz....
Hát én alapból is cukros, meg pajzsmirigyes vagyok,nekem nem volt nehéz.
De kitaláltam valami kivizsgálást amire előtte gyógyszert kell szendi 6 hétig aztán két hét a eredmény és utána mehetünk bulizni. :)
Te kicsit nehezebb helyzetben vagy. Gondolkozom, hátha eszembe jut valami :)
hát igen nekem nehezebb, kb sosem vagyok beteg.
bár most egyik évfolyamtársamnak mononukleózisa volt és nem ihatott egy ideig....csak félek egy ilyen betegséget behazudni, mert a babonám arra is kiterjed, hogy mi van,ha a sors azzal büntet, hogy tényleg elkapom az álbetegségemet:(
Akkor csak találj ki egy gyomorfekélyt. Mondd hogy fájt a gyomrod, voltál helikobakter szűrésen (bele kell fújni egy zacskóba) és pozitív lett két hónap múlva kontroll.
Egy gyomorfekélyt ki lehet bírni ha ne adj isten... :)
Ja és persze a gyógyszerre nem lehet inni. Bulizni meg óvATosan lehet babásan is.
Jaj ez jó ötlet:) jó akkor lyukas a gyomrom:)
Csak igazából úgy világgá kürtölném, ha ez igaz!!A családtól félek, de a barátaimnak szívesen elmesélném.
És ha senkinek nem mondod el? Mi úgy mondtuk el a szüleinkenk, hogy egy bébi szoknit beletettünk egy virágcserép földbe (az volt a virág) :)
Én már a tesztnél kiálltam volna a Hősök terére és ott hangosbemondóval: BABÁT VÁROK HURRÁÁÁ!
Egyébként a család nem fog örülni neki? Azért félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!