Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mondjam el a barátaimnak...

Mikor mondjam el a barátaimnak, hogy terhes vagyok? Ha tényleg az vagyok. (21 éves vok)

Figyelt kérdés

Én vagyok,aki pánikolt kedden a pozitív Gabriel teszt miatt. Még most várok egy hetet, csinálok egy újat, aztán megyek dokihoz, ha az is pozitív.

Azt már eldöntöttem, a család megtudja, amint a doki megerősíti, hogy tényleg terhes vagyok.

De a barátaim azt várják, hogy a nehéz vizsgaidőszak után majd buli buli hátán, Balaton Sound, táborozás, ivászat. Már 2 ivós programot kellett lemondanom ál betegséggel indokolva, de ezt nem csinálhatom a végtelenségig. 12. hét előtt pedig azt mondják nem jó elmondani babona miatt, de az aug. 13 lenne nekem ,addig tuti rájönnek vagy nem tudom...Szerintetek?

2009. júl. 2. 15:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baj, ha megtudják! Ez attól független dolog,hogy hányan tudják. Gratula!
2009. júl. 2. 15:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lesz 1 éves a fiam :)

Gratula!

Én is nagyon babonás vagyok. Egy kitalált betegséggel, és a rá szedett erős gyógyszerekkel vakartam le mindenkit magamról. El is hitte mindenki. RÁadásul még rosszul is néztem ki, az émelygésőtl.

2009. júl. 2. 16:04
 3/22 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Mi volt a betegséged?

Meg az a baj, hogy tényleg annyi program lenne közösen a nyáron....meg ráadásul az egyetemen én is szervezem a gólyatábort,ami aug végén lesz és számolnak velem ,szóval tisztességtelen 2 héttel előtte közölni h ja terhes vok, nem megyek. De ha előbb megmondom félek ha elmegy a baba neadjisten akkor mi lesz....

2009. júl. 2. 16:46
 4/22 anonim ***** válasza:
Bulizni attol lehet szerintem mert, terhes vagy! Ivàs nélkûl is lehet, a lényeg hogy ne menj füstös helyre, ha itatni akarnak, hivatkozz valami erös gyogyszer szedésére, ha pedig fàradtnak érzed magad, azonnal pihenj le és ne eröltesd a bulit ha nincs kedved! A golya bàlba is elmehetsz szerintem, az elsö 12 hét a veszélyes! Van olyan aki épitkezik, talicskàzik terhessége alatt és simàn megszüli a babàt! Kérd majd ki az orvos véleményét, de ha minden ok, akkor jo bulizàst!:)
2009. júl. 2. 16:53
 5/22 A kérdező kommentje:
Háááát az a baj, hogy mi csak füstös helyekre járunk bulizni, mert páran cigiznek. Az meg nem gólyabál, hanem tábor:) ami 4 napig tart és csak az ivásról szól, de hányásig. Nem lehet nem inni, ha akármire ráfogom rájönnek, hogy baj van.
2009. júl. 2. 16:55
 6/22 anonim ***** válasza:

Hát én alapból is cukros, meg pajzsmirigyes vagyok,nekem nem volt nehéz.

De kitaláltam valami kivizsgálást amire előtte gyógyszert kell szendi 6 hétig aztán két hét a eredmény és utána mehetünk bulizni. :)

Te kicsit nehezebb helyzetben vagy. Gondolkozom, hátha eszembe jut valami :)

2009. júl. 2. 17:00
 7/22 A kérdező kommentje:

hát igen nekem nehezebb, kb sosem vagyok beteg.

bár most egyik évfolyamtársamnak mononukleózisa volt és nem ihatott egy ideig....csak félek egy ilyen betegséget behazudni, mert a babonám arra is kiterjed, hogy mi van,ha a sors azzal büntet, hogy tényleg elkapom az álbetegségemet:(

2009. júl. 2. 17:06
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak találj ki egy gyomorfekélyt. Mondd hogy fájt a gyomrod, voltál helikobakter szűrésen (bele kell fújni egy zacskóba) és pozitív lett két hónap múlva kontroll.

Egy gyomorfekélyt ki lehet bírni ha ne adj isten... :)

Ja és persze a gyógyszerre nem lehet inni. Bulizni meg óvATosan lehet babásan is.

2009. júl. 2. 17:12
 9/22 A kérdező kommentje:

Jaj ez jó ötlet:) jó akkor lyukas a gyomrom:)

Csak igazából úgy világgá kürtölném, ha ez igaz!!A családtól félek, de a barátaimnak szívesen elmesélném.

2009. júl. 2. 17:23
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

És ha senkinek nem mondod el? Mi úgy mondtuk el a szüleinkenk, hogy egy bébi szoknit beletettünk egy virágcserép földbe (az volt a virág) :)

Én már a tesztnél kiálltam volna a Hősök terére és ott hangosbemondóval: BABÁT VÁROK HURRÁÁÁ!

Egyébként a család nem fog örülni neki? Azért félsz?

2009. júl. 2. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!