Mikor mondjam el a barátaimnak, hogy terhes vagyok? Ha tényleg az vagyok. (21 éves vok)
Én vagyok,aki pánikolt kedden a pozitív Gabriel teszt miatt. Még most várok egy hetet, csinálok egy újat, aztán megyek dokihoz, ha az is pozitív.
Azt már eldöntöttem, a család megtudja, amint a doki megerősíti, hogy tényleg terhes vagyok.
De a barátaim azt várják, hogy a nehéz vizsgaidőszak után majd buli buli hátán, Balaton Sound, táborozás, ivászat. Már 2 ivós programot kellett lemondanom ál betegséggel indokolva, de ezt nem csinálhatom a végtelenségig. 12. hét előtt pedig azt mondják nem jó elmondani babona miatt, de az aug. 13 lenne nekem ,addig tuti rájönnek vagy nem tudom...Szerintetek?
ajajaj...
Ez akkor nehéz. Nem baj most a bébi a legfontosabb.
Ha a párod vállalja akkor minden rendben lesz. Ne félj ne izgulj, mert a pici akit a szíved alatt hordasz már mindent megérez. Nehogy megijeszd aztán ... :(
Na mostmár sok mindent tudok, légszíves írd meg a reakciókat majd priviben. Várok minden beszámolót! (Doki, párod, család, barátok !
Szia, Szerintem lesz lehetoseged ra hogy befejezd a sulit. Mas is halasztott mar felevet es rendes dolgozo ember lett belole :) Vagy esetleg at tudsz keredzkedni levelzore. Tuti hogy talasz megoldast!
Bitos tudsz jo erveket felhozni a szuleidnek, ez lesz a foproba mondjuk egy birosagi targyalas elott :))
Batorsag-batorsag!
Szia! Én is 21 vagyok, és 36 hetes. Nálunk nem volt semmi gond, pedig én sem dolgozom, csak a párom... De mivel már imádja a kislányát, ezért nem látott energiával dolgozik! A családodban pedig szerintem nyugodtan bízzál, mert én is rettegtem anyukámtól, de teljesen simán vette a dolgokat! Remélem, h jól döntesz, és nem bánod meg!
Ha megtartod, akkor további szép babavárást!
Sziasztok!
Én 22 éves vagyok,a párom 28.Bízz magadba és a párodba,de a biztos pont a szüleid lesznek akármit is mondanak elsőre.Nálunk más volt a helyzet mert mi múlt nyáron összeházasodtunk 6 én után.A szüleim is nagyon várják már a babát meg persze mi is a párommal.Nekem pont egy új munkahelyem volt,de mivel veszélyeztettet vagyok így 6 hónap munka után táppénzre mentem.Nehéz volt elmondani a főnökömnek de azt mondta ez benne volt a pakliba mikor felvett egy fiatal,friss házas nőt.Szóval ez is pozitív élmény volt.Légy ügyes és tégy belátásod szerint.Remélem írsz még ide,majd vissza nézem.
20hetes kismami!!
Jaj nagyon köszönöm a biztató válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!!!És jó látni, hogy van rajtam kívül fiatal kismama, akiknek sikerült megoldani a helyzetet, akkor talán nekem is sikerülni fog.
Azt biztosan mondhatom, hogy ha terhes vagyok tényleg, megtartom a babát, akármi történik is. Nem tudnám megölni.
Majd leírom ide, hogy mit mondott a doki, aztán a párom, aztán anyukám(apukám már nem él), aztán a párom szülei. Ugyanis ez lesz a sorrend.
De privit nem szeretnék írni, mert jobb a névtelenségbe burkolózni.
szia én is 21 éves vagyok a párom 25 éves
a 7. éve vagyunk együtt,mi nagyon várjuk a kisfiunkat
30 hetes vagyok,mi treveztük a babát, de ha nem terveztük volna akkor is megtartottam volna, ha bármikor jött volna.Ha a párod szeret akkor biztos örülni fog a babócának,főleg ,hogy már együtt is éltek.A sulit lehet folytatni terhesen is.Vagy halasztassz egy kicsit...
A szülökről pedig annyit,hogy az én mondtam anyumnak,hogy babát Szeretnék ő le akart még beszélni....
Pedig ő is 20évesen szült,na mindegy amikor megtudta meglepődött,mert egyből sikerült a próbálkozásunk:).
Hát nagyon féltett, egyke vagyok a szüleim szemefénye és féltettek nehogy bajom legyen a terhesség alatt.
De, hálistennek eddig minden rendben van.
Irj én is kiváncsi vagyok!!!
Sziasztok!
Nem tudom olvassátok-e néha ezt a kérdést.Ma elmondtam a páromnak a nagy hírt.Azóta csináltam egy másik tesztet is, az is pozitív lett. Jövő héten megyek dokihoz, azt mondta hamarabb ne menjek.Úgyhogy nem bírtam tovább, ma elmondtam.
Hát...jobban fogadta, mint vártam. Először nagyon ledöbbent, nem akarta elhinni úgy egy negyedóráig, aztán azt mondta vetessük el, mondtam, hogy én azt nem tudom megtenni. Akkor elkezdett sírni és lement cigizni, pedig nem dohányzik.De előtte megölelt és megpuszilt és szeretgetett...szóval nem lökött el magától meg ilyenek, amiktől nagyon féltem.Most épp kezdi feldolgozni, hogy ez a valóság és hogy valószínű megtartjuk.Felvázltam neki a jövőt, hogy én befejeze ma sulit és majd dolgozok keményen, és hogy nem kell semmiről lemondania, amit szeret, a sport a poker meg hasonlók.Meg hoztam fel ismerősök közül példákat,akiknek sikerült megoldani így. Most adok neki időt....az a baj, hogy kitalálta, hogy mondjuk azt a szüleinek meg másoknak is, hogy tervezett baba, mert úgy jobb.Csak akkor,hogy vágjon jó képet hozzá, ha nem is akarja igazából.Erre megkérdeztem,hogy de akkor nem is fogod szeretni sose ezt a abát?Azt mondta de biztosan....ez ugye még csak a sokk miatt van?Idővel ez elfog múlni és az első ultrahang képen vagy amikor először rúg majd szeretni fogja?
Most megyek vissza, mert kijött a kádból...anyumnak még most egy ideig nem mondom el ez tuti.Túl sok ezegyszerre.
Jó volt ezt leírni, remélem el is olvassa valaki, de ha nem akkor is jó volt kiírni magamból.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!