Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy érzitek magatokat az...

Ti hogy érzitek magatokat az Utrogestantol?

Figyelt kérdés
Nekem fáj a fejem, szédülök, 90/60 a vérnyomásom, és úgy érzem magam, mintha egy hete ébren lennék, és másnapos lennék...
2012. jún. 5. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem volt tőle. Ha szájon át szeded, akkor kérj az orvostól hüvelygolyót, annak nincsenek ilyen mellékhatásai.
2012. jún. 5. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálam semmilyen mellékhatása nem volt, pedig több hónapig szedtem, több terhesség során is.

Amiket írsz, nekem inkább terhességi tünetnek tűnik, főleg a fáradtság, 1. trimeszterben tipikus.

2012. jún. 5. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
én a hüvelykúpot szedtem, és a terhességi tüneteim erősebbek voltak. Sokkal rosszabb hányingerem volt, mint az eddigi terhességeknél.
2012. jún. 5. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Én tipikus fejfájós voltam előtte,de mióta szedem,még egyszer nem fájt...

Én csak annyit veszek észre a dologból,hogy éjjel-nappal csak aludnék,egyfolytában... :)))

2012. jún. 6. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szájon át szedhetőt szedek.Nekem 3*2 írt fel az orvosom,de örülök ha a 3*1 be tudom szedni.Nagyon durva szédülés,és gyengeség van rajtam.2 hete volt inszemem,az orvos csak vastag sárgatestet lát.Azt mondta,hogy menjek vissza egy hét múlva.Szóval szerintem nem vagyok terhes,de akkor mitől vannak a tünetek.Az orvosom azt mondta,hogy a gyógyszertől nem lehet szedjem tovább.Van vagy volt valakinek hasonló tünete?Félek nehogy valami mellékhatás legyen!

2012. aug. 29. 12:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi!Elírtam a végét! :D

Félek,hogy valami mellékhatása lesz!

2012. aug. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!