Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31hetes kismamik, hogy érzitek...

31hetes kismamik, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Kisfiú vagy kislány lakik a pocakotokban?Neve?Van valami panaszotok?
2012. máj. 18. 19:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én holnap kezdem a 30. hetet.

Kisfiú lesz, még nem döntöttünk a nevéről, mert nincs olyan név, ami mindkettőnknek tetszik. Ő lesz a második fiunk.

Előjött újra a fáradékonyság, rengeteget alszok, annyi dolgom lenne, de úgy érzem, kivagyok.

Vasárnap megyek a dokimhoz, kíváncsi vagyok, mekkora már.

Te hogy vagy? Kisfiú vagy kislány? Hogy vagy?

2012. máj. 18. 19:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Nekünk kislányunk lesz,Noémi!:) Gyakran van fent a gyomorsavam,rengeteget pisilek,állandóan aludnék.Félsz a szüléstől,vagy inkább várod már?
2012. máj. 18. 19:47
 3/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

31+4 hetes vagyok! Kisfiúnk lesz, Barnabásnak fogják hívni! Első baba

Sajnos ki van nyílva a külső méhszájam,úgyhogy szigorú fekvésre vagyok ítélve,de a Kismaszatért mindent!

2012. máj. 18. 20:01
 4/18 anonim ***** válasza:

Kislányt várok, Dorottya. Ma voltam a 3. nagy UH-n, minden okés, ilyenkor mindig megnyugszom...egy időre!:) Nálam az éjszakai pisilések zavaróak, heti párszor egy kis derék fájás, de amúgy jól érzem magam, számolom a heteket!:)

31 hkm

2012. máj. 18. 21:34
 5/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem is tudom, vegyesek az érzéseim a szüléssel kapcsolatban. Az első fiammal beindult 34 hetesen, visszatartották, majd 36 hetesen született meg. 10 napig bent voltunk sárgaság miatt. Így is 3300gramm lett. 2 nappalt és 1 éjjelt vajúdtam, de a burokrepesztés után 2 órával már a kezemben volt. Ez volt a legnehezebb része.

Várom a holnapi vizsgálatot, hogy mekkora a kisebbik fiam. Félek, hogy nagy lesz. De attól is félek, hogy hamarabb jön. Attól is tartok, mi lesz a naggyal, ha nekem be kell menni. Igaz, már 4 éves, de a férjem külföldön dolgozik, apósom fog rá vigyázni. De eddig vele csak napközben voltak kettesben, napokra nem hagytuk eddig vele. Persze a férjem is hazajön, csak az is időbe telik.

Az elsőnél bent volt velem a férjem, most kijelentette, nem akar bent lenni. Nekem megnyugtatóbb lenne, ha velem lenne megint.

Röviden ennyi :)

Te várod már? Mekkorára saccolták a legutóbbi vizsgálat alapján a kislányotokat?

2012. máj. 19. 14:24
 6/18 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, kedves első az én babám becsült súlya 2040gramm, majd írd meg, hogy neked mennyit mondtak légyszi! Elhiszem, hogy vegyes érzelmekkel indulsz a szülésnek, de kívánom, hogy minden rendben legyen!:)
2012. máj. 19. 19:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

4es! Atya Úristen! 2040g???? Mekkora lesz, ha végig kihordod? Nem nagy ennyi idősen? A dokid mit mondott?

2012. máj. 19. 20:03
 8/18 anonim ***** válasza:
Kérdeztem a dokit, szerinte nem nagy, az lenne a gond ha kis súlyú lenne. Remélem ez tényleg csak egy becsült súly és nem lesz 5 kg!:D
2012. máj. 20. 07:57
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem nagynak tűnik, de sokszor mondjuk a baba hosszú, így a súlyát is többnek becsülik.

Majd meglátjuk, ma mit mond nekem a dokim. Kíváncsi vagyok nagyon!

2012. máj. 20. 08:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Én jövő héten megyek dokihoz,majd megirom a méreteket.28hetesen 1280g volt a kis drágám.Mekkora már a pocakotok?Birtok még tőle rendesen mozogni?Én még szinte mindent megcsinálok,nem akadályoz semmiben.Mikorra vagytok kiirva?
2012. máj. 20. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!