Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El merjek menni majd 37...

El merjek menni majd 37 hetesen ismerősöm esküvőjére? Helyszin kb másfél órára van házunktól, korháztól. Szeretnék menni, de bizonytalan vagyok

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 08:42
 1/4 A kérdező kommentje:
autóval mésfél óra
2009. júl. 2. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan. Vidd a kiskönyved és a csomagot, elférnek a csomagtartóban;)))
2009. júl. 2. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj nyugodtan,de azért vigyétek magatokkal a kórházhoz összekészített cuccaidat,ha netalán történne valami,gondolom ott is van kórház a közelben.Én 37 hetesen még tornáztam és a 40. héten sem akart kifáradni egyik bébim sem.Úgyhogy ne izgulj,csak vigyázz magadra!
2009. júl. 2. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

én 36. hetesen voltam és csak úgy táncoltunk éjszaka.... módjával persze...

jól éreztem magam, igaz többször kimentem és lefeküdtem a kocsiban de jó volt. ne hagyd ki :) a 13. hónapos kisfiam meg imádja a lagzis zenét :)

2009. júl. 2. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!