Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, mennyi folyadékot...

Kismamik, mennyi folyadékot isztok egy nap?

Figyelt kérdés
Én eddig nem mértem, de éreztem, hogy nem kevés, amit iszok és tegnap direkt figyeltem erre és megvolt a 3 liter. Nem sok az??!!
2012. jún. 5. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem sok , én is 3 L ittam naponta,az orvosom mindig megdicsért.

Egyébként nyáron a melegbe meg főleg nem sok.

2 éves baba mamija

2012. jún. 5. 08:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem sok, az a 3 liter az egészséges. Én is többet ittam terhesség alatt. Volt, hogy az este folyamán elfogyott egy 1,5 literes ásványvíz, és csak én ittam. :)
2012. jún. 5. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam attól függ,milyen az idő és mennyi időm van ezzel foglalkozni.Ha hidegebb van kevesebbet, max.2 liter, ha melegebb talán többet. Tudom ez kevés, de most nem sok időm van, mert keveset vagyok otthon és tiszta rohanás az életem, e már csak 1 hó és én is nyugiban pihizhetek.24hkm
2012. jún. 5. 08:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Szuper, akkor tartom továbbra is. Köszi, hogy írtatok!

Boldog babavárást mindenkinek!

2012. jún. 5. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!