Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van ez? Elmondanátok a...

Miért van ez? Elmondanátok a saját véleményeteket? 16 hetes kismama

Figyelt kérdés

Ma voltam Ultrahangon..(magán orvosnál) 16 hetes kismama vagyok. Azért is mentünk most hátha megmondja a babánk nemét.De ne mondott semmit sem..azt mondta mikor megkérdeztem hogy , nem mond még semmit mert ha fiú akkor a heréi 18. hét körül kezdenek leszállni.És addig nem tudja hogy fiú-e vagy lány... Szerintetek miért ezt mondta?Veletek is volt ilyen?

Annyira vártam ezt a napot hogy kiderüljön...

Vagy lehet azért mondta csak a kisfiút,mert lehet fiú lesz? csak addig nem akarta mondani,nehogy beleéljük magunkat és esetleg lány lesz..segítenétek nekem ??

Köszönöm előre is!

2012. jún. 4. 21:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia!!!Én nem nagyon kívántam semmit..a 20.hétig állandóan hányingerem volt,akár mit ettem,és bármelyik napszakban:-)A fagyi az viszont mindig jól esett!!!A kólát a 30.hét után kívántam,de nagyon.Én mindkét terhességem alatt félidőig rosszul voltam,de hányni nem tudtam soha.Szép napot kívánok Neked,és várom a fejleményeket!!!
2012. jún. 5. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!