Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz, egy kismama...

Mit gondolsz, egy kismama ajtódíszén múlhat, hogy gyereket vállalsz? Kitennéd a saját ajtódra?

Figyelt kérdés

Az mondták tévében, hogy most buzdításnak szánt ajtódíszt kap minden kismama. Kicsit röhejesnek tartom..

Persze, hogy van valami kis ajándék, de ilyenkor az jut eszembe, értelmesebb dologra is elkölthették volna a pénzt.

2011. júl. 11. 20:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
nem hallottam, de tényleg röhejes. És kitől kapjuk meg amikor a babacsomagot is lenyúlják a kórházban??
2011. júl. 11. 20:26
 2/23 A kérdező kommentje:
Az olaszországban láttam, hogy ott szokás a kapun jelezni, hogy baba van a házban, csinos kis kék vagy rószaszín babás valamiket lógattak ki. Azok tetszettek.
2011. júl. 11. 20:29
 3/23 A kérdező kommentje:
kerestem cikket is [link]
2011. júl. 11. 20:30
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ajtódíííísz??? Nem mondod? na akkor már hívom is haza a páromat,jöhet a következő gyerek!!! :)
2011. júl. 11. 20:35
 5/23 A kérdező kommentje:

És olyan kis csúnya szegény :(

Nem találtam a szép olasz ajtódíszekről képet, de ha látok valahol, megosztom.

Az nem rossz ötlet, amit ír a cikk, hogy zászlót is lehet csinálni.. Mondjuk az irodaház, vagy társasház kiteheti, amikor baba születik, nem csak haláleseteknél a feketét. De olyan ez a szíves grafika, hogy aki nem tudja, miről van szó, biztosan fel sem ismeri :)

2011. júl. 11. 20:41
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
ja, hogy ez nem nálunk van. Én is láttam már olyat külföldön, hogy gólyát (plüss vagy valami hasonló) akasztanak ki a kapura mikor érkezik haza a pici :)
2011. júl. 11. 20:46
 7/23 ava87 ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy az ilyen dumákat komolyan gondolják, mármint ki az, aki egy ilyen izéért vállalna gyereket? Szerintem inkább valami olyasmit kellett volna mondani, hogy "elismerésként adják", vagy ilyesmi. Csak az meg olyan fellengzősen hangzik. Mindegy, nekem nincs bajom ezzel a dologgal, osztogassák nyugodtan (bár szerintem szokás szerint csak arról van szó, hogy valakinek kellett a zsebébe pénzt csúsztatni, és erre jó alibi volt az, hogy ezt a cuccot megterveztetik, legyártatják, stb.).
2011. júl. 11. 20:56
 8/23 A kérdező kommentje:
20:46 de, nálunk van, ma este láttam a TVben, ill. linkeltem róla cikket.
2011. júl. 11. 21:00
 9/23 A kérdező kommentje:
20:56 nem elismerésként adják, ez a szervezet a magyarországi gyerekszületések számát szeretné növelni, arra találták ki ezt a kartonkorongot (annak látszik a fotón)
2011. júl. 11. 21:01
 10/23 ava87 ***** válasza:
100%

Én azt értem, hogy ezt mondják, csak szerintem ők sem gondolják komolyan, hogy valaki azért vállal gyereket, mert másnál látott egy ilyen ajtódíszt, vagy azért, hogy majd akkor ő is kapjon egyet. Ez duma. Vagy ha ezt tényleg komolyan gondolja valaki, a kitalálók közül, az sürgősen nézesse meg magát szakemberrel, mert valami nem stimmel nála :) 90 fölötti IQ-van rendelkező ember nem fog azért szülni, mert "a szomszéd Gizinek is van ajtódísze, milyen menő".

De mondom, ettől függetlenül nekem ezzel nincs bajom, az még aranyos is, hogy így ki lehet rakni, csak azért ettől csodát senki ne várjon :)

2011. júl. 11. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!