Mit gondolsz, egy kismama ajtódíszén múlhat, hogy gyereket vállalsz? Kitennéd a saját ajtódra?
Az mondták tévében, hogy most buzdításnak szánt ajtódíszt kap minden kismama. Kicsit röhejesnek tartom..
Persze, hogy van valami kis ajándék, de ilyenkor az jut eszembe, értelmesebb dologra is elkölthették volna a pénzt.
És olyan kis csúnya szegény :(
Nem találtam a szép olasz ajtódíszekről képet, de ha látok valahol, megosztom.
Az nem rossz ötlet, amit ír a cikk, hogy zászlót is lehet csinálni.. Mondjuk az irodaház, vagy társasház kiteheti, amikor baba születik, nem csak haláleseteknél a feketét. De olyan ez a szíves grafika, hogy aki nem tudja, miről van szó, biztosan fel sem ismeri :)
Én azt értem, hogy ezt mondják, csak szerintem ők sem gondolják komolyan, hogy valaki azért vállal gyereket, mert másnál látott egy ilyen ajtódíszt, vagy azért, hogy majd akkor ő is kapjon egyet. Ez duma. Vagy ha ezt tényleg komolyan gondolja valaki, a kitalálók közül, az sürgősen nézesse meg magát szakemberrel, mert valami nem stimmel nála :) 90 fölötti IQ-van rendelkező ember nem fog azért szülni, mert "a szomszéd Gizinek is van ajtódísze, milyen menő".
De mondom, ettől függetlenül nekem ezzel nincs bajom, az még aranyos is, hogy így ki lehet rakni, csak azért ettől csodát senki ne várjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!