Mit gondolsz, egy kismama ajtódíszén múlhat, hogy gyereket vállalsz? Kitennéd a saját ajtódra?
Az mondták tévében, hogy most buzdításnak szánt ajtódíszt kap minden kismama. Kicsit röhejesnek tartom..
Persze, hogy van valami kis ajándék, de ilyenkor az jut eszembe, értelmesebb dologra is elkölthették volna a pénzt.
Eddig is küldtek, üdvözlőlapot, az sem volt ingyen, most ez az ajtódísz, szerintem kedves ötlet.
Ebben az országban még soha nem volt semmi jó.
Tényleg igaza van a vicceknek, a magyarok egyszerűen mindenbe találnak valami kivetnivalót, már egy üdvözlő kártyában is.
Egyébként régen rossz, ha valakit ösztönözni kell a gyerekvállalásra, szabadsággal, családi pótlékkal, mert az rendes embert nem nevel. Ha valaki igazán gyereket akar, annak nem kell pénzbeli ösztönzés hozzá.
Alapvetően nekem is tetszik az ötlet és én sem gondolom, hogy ez lesz a "NAGY ÖSZTÖNZŐ ERŐ". Engem legalábbis ez nem ösztönöz...pontosabban nem ez.
Viszont aranyosnak találom és bízok benne, hogy nem fektetnek bele túl nagy összegeket, amiket másra, hasznosabbra is el lehetne költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!