Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amnió után mennyi ideig kell...

Tittiritty kérdése:

Amnió után mennyi ideig kell pihenni, feküdni?

Figyelt kérdés
Hétfő délután vették le a magzatvizet és annyira futószalagszerűen ment minden, hogy időm sem volt kérdezni:-( Csak annyit mondtak, hogy feküdjek, mert a magzatvíz szivároghat a beavatkozás miatt.
2009. júl. 1. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Bent voltam egy éjjel a kórházban SOTE I-es Női(haza is lehetett volna jönni) , de ott sem kellet szigorúan feküdni, csak a mintvétal után 2 órát.

Szedni kellet magnéziumot.

Majd utána itthon pár napot pihentem, de az nem azt jeleni, hogy feküdtem.

Nem volt semmi gond, a lányom már majdnem 4 hónapos.

2009. júl. 1. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is bent maradtam egy éjszakára a kórházban, mert sokat kellett volna autózni. Kb. egy hetet pihentem, ami azt jelenti, hogy az első 3 napon szinte csak wc-re keltem fel. Utána már azért jöttem-mentem, csak nem végeztem megerőltető munkát. Arra figyelj, hogy ne emelj, és ha lehet ne hajolgass. próbálj ne hasizomból felülni, hanem oldalra fordulsz és utána ülsz fel (ne legyen hasprés).

Az első nap a kritikus, utána már nem szokott gond lenni. Pihenj, és hamarosan rendbe jössz!

2009. júl. 1. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok Csajok! Köszi a válaszokat!
2009. júl. 1. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Én két hete voltam a Sote 1-en.150km-ről utaztunk oda.Megcsinálták a szúrást,és még öt percet sem ülhettem,nemhogy ott fogtak volna egy éjszakát.Pedig még rá is kérdeztem.

Amúgy én is négy napig szinte csak feküdtem,és most is kerülöm az emelgetést és a hajolást.Ha pihensz akkor nem lesz gond.Sok szerencsét!

2009. júl. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!